Uppgifter: Liverpool i kontakt med PSG-stjärnan

Uppgifter: Liverpool i kontakt med PSG-stjärnan

Liverpool i kontakt med Rabiots agent

Den franske mittfältaren som sitter på ett utgående kontrakt kan skriva på för Liverpool antingen under vintern eller nästa sommar.

Adrien Rabiot är ett namn som jagats av många klubbar. Fransmannen har inte haft det speciellt lätt i PSG under den senaste tiden då han meddelat att han vill lämna och nu förpassats till bänken på Parc des Princes. Det är framför allt FC Barcelona och Liverpool som kopplats ihop med en värvning av Rabiot och nu kommer uppgifter om att den sistnämnda klubben varit i kontrakt med spelarens mamma, tillika agent för att försöka komma överens om en övergång.

Det är siten ESPN FC som avslöjar om att Liverpool varit i samtal med både Rabiot själv samt agenten för att försöka få till en övergång. 23-åringen har tackat nej till samtliga kontraktsförslag från PSG och även om det ser ut som att Rabiot kommer att lämna hoppas den franska huvudstadsklubben fortfarande påa tt spelaren kan ändra sig.

Liverpool vet att det inte kommer bli en lätt uppgift då man kommer få konkurrens från FC Barcelona, men från Premier League-klubbens håll är man optimistiska till en övergång.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply