United och Real Madrid gör upp om Lucas Hernández

United och Real Madrid gör upp om Lucas Hernández

Lucas Hernández jagas av storklubbar

Atlético Madrids försvarare som bland annat var med och tog VM-guld med Frankrike under sommarens mästerskap finns på radarn hos både Manchester United och Real Madrid.

Tillsammans med sin bror Theo slog Lucas Hernández igenom i Atlético Madrid. Den förstnämnde valde att skriva på för Real Madrid samtidigt som Lucas stannade i den rödvita klubben. Bara under det senaste året har flera av Europas största klubbar kopplats ihop med fransmannen och velat betala vad som krävs för att köpa loss mittbacken. ’Lucas’ som även kan spela vänsterback förlängde så sent som i juli månad med Atlético och skrev då på till och med sommaren 2024 med en utköpsklausul på 80 miljoner euro.

Under de sista dagarna på transferfönstret ska Real Madrid har erbjudit sig att betala utköpsklausulen för spelaren men då Lucas lämnade ett blankt nej blev ingen affär av. Även Jose Mourinho ska vara intresserad av att köpa loss spelaren och nu siktar Atlético Madrid på att förnya spelarens kontrakt, endast drygt en och en halv månad efter den senaste förlängningen. Det nya kontraktet sägs komma att höja spelarens lön samtidigt som den nya klausulen hamnar på 150 miljoner euro.

SE ÄVEN: Uppgifter: Filipe Luis vill lämna Atlético Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply