Brasilien Tyskland – startelva, laguppställning & H2H inför Brasilien-Tyskland-match OS fotboll Herrar

Brasilien Tyskland - startelva, laguppställning & H2H inför Brasilien-Tyskland-match OS fotboll Herrar

Brasilien-Tyskland startelvor, odds & laguppställning 22/7, 2021

Brasilien – Tyskland – startelva, laguppställning, oddset & Head-to-Head inför Brasilien-Tyskland-match i OS 2021? Idag är det avspark för Brasilien – Tyskland final OS 2021 i fotboll. Brasilien (2.10) ställs mot Tyskland (3.60) i vad som som blir en av de hetaste matcherna i sommarens OS. Följ och spela live på OS => Saknar du kanalen eller vill slippa avbrotten så kan du Streama live =>

Brasilien (2.10) har ett ganska stort övertag på Tyskland (3.60) när det kommer till vem spelbolagen tror kommer ta hem vinsten efter full tid. Värdnationen har imponerat mest i turneringen och efter att anfallaren Neymar gjorde turneringens snabbaste mål genom tiderna efter enbart 15 sekunder så avancerade de in i finalen.

Ska du tippa på Brasilien mot Tyskland så är det generella speltipset vinnare Brasilien (2.10) baserat på oddsen. Dock finns det en ganska stor chans att det tyska laget kan vinna matchen då man är regerande världsmästare och har ett starkt kollektiv. Oavsett vilket av lagen man väljer att lägga sina pengar på är oddsen bra. Sedan finns det fler Brasilien vs Tyskland-erbjudanden där man får insatsen och pengarna tillbaka samt förhöjda odds.

Brasilien vs Tyskland Odds OS fotboll 2021

Brasilien (2.10) och Tyskland (3.60) gör upp i OS-finalen fotboll 2021 som spelas torsdagen 22 juli på Yokohama Stadium i Yokohama, Japan kl. 13:30.

Är du en av de som tror att Brasilien kommer ta hem turneringen ger det dig 2.10 gånger pengarna medan du som tippar på en vinst för Tyskland så ger detta dig hela 3.60 gånger pengarna, en utdelning som det kan vara värt att satsa på. Oddsen för oavgjort i matchen mellan lagen ger 3.30 gånger pengarna för den som vill tippa på det. Så här ser oddsen ut inför duellen:

1 X 2
Odds Brasilien Tyskland 1X2: 2,10 3,30 3,60
1X 12 2X
Odds Brasilien Tyskland 1X, 12 & X2 1,28 1,28 1,75
Lägg ditt spel hos Betsson =>
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 1,87 1,90
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2,10 1,75

Du hittar de senaste oddsen här =>

Brasilien vs Tyskland Head to Head, startelva & laguppställning

Brasilien vs Tyskland – Matchens målgörare

Det kommer att bli en spännande match när de båda lagen ställs mot varandra. Båda trupperna har bra namn och allt kan hända i OS.

Brasilien vs Tyskland laguppställning & startelvor

De två bästa lagen i OS är Brasilien och Tyskland, i alla fall om man ser till att det är de två lagen som tagit sig till final. På torsdagskvällen kommer det att spruta gnistor om denna OS-final. I just denna matchen kommer det inte enbart handla om skillnaden på ett guld eller ett silver. Nej, nu handlar det om mycket mer än så. För brasilianarna främst, handlar det om en chans att få revansch efter VM-semifinalen för två år sedan i just Brasilien, där det tyska landslaget skämde ut värdnationen Brasilien fullständigt och utklassade dem med 7-1. För den yngre generationen brassar handlar det nu om en chans att få ställa skåpet på plats och visa vart det skall stå någonstans. För tyskarnas del handlar det mer om att försvara stoltheten som de har och tog med sig från Brasilien sist gång. De har här en chans att verkligen visa vilken stark fotbollsnation Tyskland är på alla nivåer och att det inte handlar om en “one time thing” utan att tyskarna är en av de största inom världsfotbollen och där för att stanna.

Det kommer att bli ett riktigt hett möte och vilka av de två lagen som än vinner, så handlar det om två rika fotbollsnationer som välförtjänt tagit sig dit de är nu och kommer att göra sitt bästa och bjuda på en riktig show.

Brasilien Tyskland startelvor

Brasilien startelva mot Tyskland (4-2-2-2)

Brasilien kommer att ställa upp med ett 4-2-2-2. Här är Brasilien startelva mot Tyskland:

Uppdateras

Tyskland startelva mot Brasilien (4-2-3-1)

Tyskland ställer upp med ett 4-2-3-1. Här är Tyskland startelva mot Brasilien:

Uppdateras

Brasilien Tyskland tidigare resultat Head-to-head (H2H)

Nedan finner ni statistik mellan de båda ländernas A-lag, observera inte samma som de olympiska U23-lagen. Brasilien har satts in som hemmalag i turneringen och därför är det de som visas först. uppdaterat per 22 juli 2021:

Brasilien vunnit mot Tyskland: 12
Oavgjorda matcher: 5
Tyskland vunnit mot Brasilien: 5

Brasilien Tyskland senaste matcherna

Datum Match Resultat Tävling
08 Jul 2014 Tyskland vs Brasilien 7-1 VM
10 Aug 2011 Tyskland vs Brasilien 3-2 Vänskapsmatch
25 Jun 2005 Tyskland vs Brasilien 2-3 FIFA Confederations Cup
07 Sep 2004 Tyskland vs Brasilien 1-1 Vänskapsmatch
30 Jun 2002 Brasilien vs Tyskland 2-0 VM

Brasilien vs Tyskland H2H, startelva & laguppställning

Brasilien Tyskland på TV & live stream

Brasilien vs Tyskland live stream gratis? Det är Eurosport som visar matchen gratis på tv, men även Discovery Plus visar Brasilien mot Tyskland ikväll. Brasilien-Tyskland gratis och bästa stream? Det finns bara dåliga fulstream så kolla på matchen hos Discovery Plus istället!

Läs mer om Tyskland mot Brasilien och sommarens OS-slutspel

Vad gäller när spelar Tyskland mot Brasilien så är det på torsdag och vilken kanal sänder OS-finalen 2021 med Tyskland – Brasilien så är det Eurosport. Det finns en drös av olika odds på Tyskland vs Brasilien när det gäller Tyskland match mot Brasilien. Här hittar du fler Tyskland Brasilien odds och Tyskland Brasilien speltips och tips inför Tyskland vs Brasilien

Här hittar du mer info om damernas och herrarnas OS-final på Brasilien Tyskland TV-kanalBrasilien Tyskland TV-tid, OS final fotboll TV-kanal damer/herrarOS final fotboll TV-tid damer/herrarSverige Tyskland live stream gratis, Sverige Tyskland vilken tid, Sverige Tyskland vilken kanal, odds OS fotboll 2021 vinnare och Tyskland Sverige odds och tips inför Tyskland vs Sverige

Brasilien vs Tyskland laguppställning, H2H & startelva

Här du läsa mer om OS 2021 såsom OS fotboll 2021 spelschema, OS handboll 2021 spelschema, OS basket 2021 spelschema, OS friidrott 2021 program, OS simning 2021 spelschema, OS TV-tider, OS 2021 resultat, OS live stream, ifall man vill se OS gratis online så kan man alltid streama OS 2021 eller se OS stream. Du kan även läsa lite mer om Sveriges OS-trupp fotboll 2021, OS 2021 städer m.m

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply