bet365

Argentina Frankrike startelvor idag inför VM-final match Fotbolls VM 2022!

Argentina Frankrike startelva idag inför VM-final match Fotbolls VM 2022!
bet365

Argentina Frankrike startelva idag inför VM-finalmatchen, söndag den 18 december 2022!

Argentina Frankrike startelva idag? Hur ser Argentinas och Frankrikes startelvor inför VM-finalen idag? Argentina och Frankrike kommer inom kort att spela mot varandra i Fotbolls VM 2022. Det har nämligen blivit dags VM-final och den utspelar sig mellan Argentina och Frankrike idag, söndag den 18 december 2022!

Det går inte direkt klaga på att det blir dålig underhållning under en vanlig söndagseftermiddag. Både Argentina och Frankrike spelar fotboll på hög nivå och båda lagen har några av världens bästa fotbollsspelare i sina trupper. VM-finalen ger oss en bra söndagseftermiddag att se fram emot. Inför matcherna så är många nyfikna på Argentinas och Frankrikes startelvor. Se och spela på fotboll här =>

Argentina Frankrike startelva idag inför VM-finalmatchen, söndag den 18 december 2022!

Odds Argentina Frankrike 1X2

Så ser oddset ut inför VM-finalen Argentina vs Frankrike :

Argentina vs Frankrike odds 1X2
1 X 2
2,85 3,05 2,85
Argentina vs Frankrike odds 1X, 12 & X2
1X 12 2X
1,46 1,42 1,47
Odds båda lagen gör mål (BLGM)
JA NEJ
2,05 1,76
Odds lagen gör Över/Under 2,5 mål
O 2,5 U 2,5
2,50 1,50

Argentina Frankrike startelva VM-final match

Argentina Frankrike startelva idag söndag den 18 december – fotbolls VM 2022

Nedan hittar ni oddset inför VM-finalen mellan Argentina och Frankrike på söndag. Enligt oddset är varken Argentina eller Frankrike några större favoriter att vinna VM-finalen.

Argentina vs Frankrike odds 1X2
1 X 2
2,85 3,05 2,85

Både Argentina och Frankrike har mycket bra lag på pappret. Argentinarna har skytteligaledaren Lionel Messi truppen. Messi drömmer om att vinna ett VM-guld nu när han är i slutskedet i av sin fantastiska fotbollskarriär. Kommer Messi att uppfylla sin dröm eller inte.

Fransmännen har Messi lagkamrat i PSG och tillika skytteligaledaren Kylian Mbappé i truppen. Det se ut som att VM-finalen blir en kamp mellan Messi och Mbappé. Den ena är i slutet av sin karriär och den andra i toppen av sin karriär.

Frågan är vem som beredd att ge mest för att vinna VM-guldet. Messi som aldrig vunnit ett VM-guld eller 23-åriga Mbappé som vill vill ta sitt andra VM-guld i rad. Streama matchen live =>

Argentinas startelva mot Frankrike idag VM-final 2022

Argentina Frankrike startelva – bekräftade startelvor inför VM-finalen!

När vi tar en titt på Argentinas och Frankrikes laguppställningar så kan vi inte få nog av de stjärnspäckade lagen. Det kommer att bli två riktigt bra startelvor imorgon. Argentina har, förutom Messi, även Julian Alvarez, Angel Di Maria, Angel Correra, Paulo Dybala och Lautaro Martinez i truppen. När vi sedan kollar in den franska truppen så de utöver Mbappé, även flera stora namn såsom Olivier Giroud, Antoine Griezmann och Ousmane Dembélé. Några av dessa var med när Frankrike tog VM-guld 2018. En fråga vi ställer är vilka av dessa spelar som att vara med från start imorgon.

Argentina Frankrike startelvor – så blir startelvorna i VM-finalen!

Argentina Frankrike startelva? Två spelare som definitivt kommer att starta är Messi och Mbappé. Förmodligen blir det dessa spelare som avgör vilket av lagen som tar VM-guldet. Vilka andra spelare som ingår i startelvorna är inte lika säkert. Så här tror vi Argentinas och Frankrikes förväntade startelvor kommer att se ut inför morgondagen.

Argentinas startelva mot Frankrike (förväntad startelva)

Argentina har haft en bra startelva under de senaste VM-matcherna. Som det ser ut så har laget inga skadade spelare. Då det har gått bra med den startelvan så vi tror att man kommer att inledda med de spelarna mot Frankrike. Så här tror vi att Argentinas startelva mot Frankrike kommer att se ut:

Emiliano Martinez – Cristian Romero, Nicolas Otamendi, Lisandro Martinez – Nahuel Molina, Rodrigo de Paul, Enzo Fernandez, Alexis Mac Allister, Nicolas Tagliafico – Lionel Messi, Julian Alvarez

Frankrikes startelva mot Argentina idag VM-final 2022

Frankrikes startelva mot Argentina (förväntad startelva)

En del spelare i den franska truppen har drabbats av sjukdom och skador. Några av dessa spelare riskerar att missa VM-finalen. Lucas Hernandez och Karim Benzema har blivit sjuka under VM och vi räknar inte med att de kommer att vara tillgängliga inför morgondagen. Sedan verkar inte Benzema och Didier Deschamps i god fot med varandra längre. Det gör att vi inte tror att Benzema ens är påtänkt för den franska startelvan oavsett hans form.

En del spelare var skadade innan VM drog igång och har inte spelat något. En av dessa är Paul Pogba som hade kunnat tillföra mycket under finalen. N’Golo Kante, Paul Pogba, Wesley Fofana, Mike Maignan, Presnel Kimpembe och Christopher Nkunku några av de andra spelarna. Vi tror inte någon av dessa heller blir uttagen till startelvan.

Kamelviruset har påverkat Dayot Upamecano, Adrien Rabiot, Kingsley Coman, Raphael Varane och Ibrahima Konate som gjort att de missat någon träning. Dock tror vi att de flesta kommer att vara i form inför morgondagen. Så här tror vi att Frankrikes startelva mot Argentina kommer att se ut:

Hugo Lloris – Jules Koundé, Raphael Varane, Dayot Upamecano, Theo Hernandez – Aurelien Tchouameni, Eduardo Camavinga – Ousmane Dembelé, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé – Olivier Giroud.

Argentina Frankrike bekräftade startelvor VM-final 2022!

Argentina Frankrike startelvor, TV, tid & H2H

Det var det om Argentina Frankrike startelva inför VM-finalen. Något som är värt att nämna är Argentinas och Frankrikes tidigare resultat talar till argentinarnas fördel. Dock har lagen inte mötts på väldigt länge. Sist Argentina och Frankrike möttes var i åttondelsfinalen i VM 2018 i Ryssland. Åttondelsfinalen var egentligen VM-finalen 2018. Det blev en intensiv match med många mål. Totalt gjordes sju mål under matchen. Frankrike lyckades till slut vinna mot Argentina med resultatet 4-3. Se och spela på fotboll här =>

Här kan du målen och highlights från åttondelsfinalen under VM 2018 – Frankrike vs Argentina 4-3.

Argentina spelar mot Frankrike i VM-finalen idag, söndag den 18 december. När det gäller vilken TV kanal  som kommer att visa VM-finalen så är det TV4 . När det gäller vart man kan streama VM-finalen så är det CMore.se. VM-finalen börjar kl 16:00 svensk tid, men  sändningen på TV4 börjar redan 14:30. För Argentina vs Frankrike trupper, möjliga startelvor, odds och speltips inför VM-finalen. 

Vill du se VM 2022 gratis så är det möjligt hos SVT och TV4. Har du inte dessa TV-kanaler i ditt utbud så är det möjligt att streama VM gratis hos SVT Play. Där kan du streama VM-matcher som visas av SVT.

Hämta gratisspel värt 1500 kr här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply