Speltips Panama Tunisien – odds tips Panama Tunisien, Fotbolls VM 2018!

Panama Tunisien bästa odds

Speltips på Panama Tunisien speltips VM 2018

Speltips Panama Tunisien odds VM 2018? Här hittar du speltips på Panama vs Tunisien odds i VM 2018! Panama Tunisien. Det är dags för en av VM:s sista och samtidigt mest avslagna matcher. För när Panama och Tunisien drabbas samman så gör de det i en, resultatmässigt, betydelselös match. Spela på matchen till bäst odds =>

Panama och Tunisien kommer att spelas på Mordovia Arena i Saransk. Det här bli respektive lags allra sista match för den här gången i VM.

Speltips Panama Tunisien - odds tips Panama Tunisien, Fotbolls VM 2018!

Speltips Panama Tunisien odds tips

När det kommer till dagens match Panama vs Tunisien så har vi på Silly Season Sverige tagit fram speltips och de bästa oddsen inför Panama vs Tunisien. Panama – Tunisien är den tredje matchen i gruppspelet till VM 2018. Detta blir en bra värdemätare för vad som komma skall? Här är odds tips och bästa odds inför Panama vs Tunisien matchen:

Speltips Panama Tunisien & odds tips 1X2

Odds på Panama-vinst (1): 4,70
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,65
Odds på Tunisien-vinst (2) 1,75

Bäst odds Tunisien eller Panama (1 2): 1,28
Bäst odds Tunisien eller Oavgjort (1 X): 1,19
Bäst odds Panama eller Oavgjort (2 X): 2,07

Panama att vinna VM 2018: 00,00
Tunisien att vinna VM 2018: 00,00

Speltips Panama Tunisien odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Över 2,5 mål: 1,66
Under 2,5 mål: 2,15

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Bästa odds Panama Tunisien

Speltips Panama Tunisien

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det här bör vara en match som Tunisien vinner, trots att inget av lagen tillhör toppen.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Panama (4,70) och Tunisien (1,75) visar att nordafrikanerna är favoriter att vinna den här kampen. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Panama eller Tunisien. Det mesta tyder på att det blir en ganska så fatfylld match. Därför har många betting sidor valt att sätta höga odds på båda lagen, men framför allt på Panama.

Speltips Panama Tunisien? Tittar vi på vilka spelbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Panama Tunisien + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Panama – Tunisien är en seger för Panama (4,70), samtidigt som det kommer att göras 2,5 mål eller (2,07). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Panama och Tunisien är två lag är bra defensivt.

Det finns många olika tips att rygga men dessa är de tre som vi tror kommer att gå igenom.

Panama vs Tunisien odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under torsdagskvällen. Det viktigaste är dock inte att vinna. Det handlar egentligen om att komma undan VM med äran kvar. Och för Panama, njuta av något som kan vara landets sista VM på ett bra tag.

Idag så möts ju alltså Panamas VM trupp och Tunisiens VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer varken den panamanska VM-truppen eller den tunisiska VM-truppen att göra då båda VM-trupperna har ingen chans att vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Panama och Tunisien att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018. Något som alltså är omöjligt.

Odds VM grupp G Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Belgien vinnare odds fotbolls VM 2018 Belgien 1,83 13,00
England vinnare odds fotbolls VM 2018 England 2,05 21,00
Tunisien vinnare odds fotbolls VM 2018 Tunisien 00,00 50,00
Panama vinnare odds fotbolls VM 2018 Panama 00,00 00,00

När den här matchen startas så kommer det göras samtidigt som Belgien och England drabbas samman. För de två europeiska lagen handlar det om att göra upp om förstaplatsen.

Men för centralamerikanerna och afrikanerna gäller det bar att undvika sista platsen. Båda lagen har noll poäng, men Tunisien har gjort tre mål, och Panama bara ett.

Panama Tunisien odds 9 juni 2018

Odds Panama – Tunisien? De flesta spelbolag kommer att erbjuda bra odds på mötet som spelas mellan Panama och TunisienMordovia Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Panama vinner mot Tunisien är oddset 5,70 gånger pengarna. Ifall du spela på Tunisien som vinnare är det oddset 1,75 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.65 i odds som bettingbolagen erbjuder.

Odds på Panama-vinst (1): 4,70
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,65
Odds på Tunisien-vinst (2) 1,75

Speltips med förhöjda odds tips erbjudanden och kampanjer:

Ronaldo/Messi gör mål under VM: 4,00

Spela på Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo gör mål under VM – få 4,00 i odds här =>

Panama Tunisien trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Panama Tunisien VM-trupper och förväntad Panama Tunisien laguppställning och startelvor:

Panama laguppställning och förväntade startelvor

Här är Panamas laguppställning och förväntade startelva mot Tunisien:

Målvakter: Jose Calderon, Jaime Penedo, Alex Rodríguez

Försvarare: Felipe Baloy, Harold Cummings, Eric Davis, Fidel Escobar, Adolfo Machado, Michael Murillo, Luis Ovalle, Roman Torres

Mittfältare: Edgar Barcenas, Armando Cooper, Anibal Godoy, Gabriel Gomez, Valentin Pimentel, Alberto Quintero, Jose Luis Rodriguez

Anfallare: Abdiel Arroyo, Ismael Diaz, Blas Perez, Luis Tejada, Gabriel Torres

Tunisien laguppställning och förväntade startelvor

Här är Tunisiens laguppställning och förväntade startelva mot Panama:

Målvakter: Farouk Ben Mustapha, Moez Hassen, Aymen Mathlouthi

Försvarare: Rami Bedoui, Yohan Benalouane, Syam Ben Youssef, Dylan Bronn, Oussama Haddadi, Ali Maaloul, Yassine Meriah, Hamdi Nagguez

Mittfältare: Mohamed Amine Ben Amor, Ghaylene Chaalali, Ahmed Khalil, Saifeddine Khaoui, Ferjani Sassi, Ellyes Skhiri

Anfallare: Naim Sliti, Bassem Srarfi, Fakhreddine Ben Youssef, Saber Khalifa, Wahbi Khazri, Anice Badri

England Belgien stream

Panama – Tunisien speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Tunisien och Panama. Inför Panama vs Tunisien så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Panama vs Tunisien speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Panama Tunisien? För dig som vill spela på Panama Tunisien så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Panama Tunisien Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Panama Tunisien är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018 och Panama Tunisien match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Panama Tunisien VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Panamas matcher i VM till TV-tiderna och TV kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2018 och bäst odds på fotbolls VM. Läs mer på tunisiska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply