Speltips Senegal Colombia – odds tips Senegal Colombia, Fotbolls VM 2018!

Speltips Senegal Colombia

Speltips på Senegal Colombia speltips VM 2018

Speltips Senegal Colombia odds VM 2018? Här hittar du speltips på Senegal vs Colombia odds i VM 2018! Senegal Colombia. Nu är det dags att avgöra den sista gruppen i VM 2018. Det handlar om att Grupp H ska avgöras, och det kommer verkligen att bli en rysare. Spela på matchen till bäst odds =>

Senegal och Colombia kommer att spelas på Samara Arena i Samara. Båda lagen kommer att göra sin sista match i gruppspelet i och med den här bataljen.

Speltips Senegal Colombia - odds tips Senegal Colombia, Fotbolls VM 2018!

Speltips Senegal Colombia Odds

Vad det gäller den här matchen mellan Senegal vs Colombia så har vi på Silly Season Sverige vaskat fram speltips och de allra bästa oddsen inför Senegal vs Colombia. Senegal – Colombia är den sista matchen i gruppspelet till VM 2018. Det här kommer att bli ett direkt avgörande om platsen till åttondelsfinal. Här är odds tips och bästa odds inför Senegal vs Colombia matchen:

Speltips Senegal Colombia & odds tips 1X2

Odds på Senegal-vinst (1): 4,40
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,60
Odds på Colombia-vinst (2) 1,85

Bäst odds Colombia eller Senegal (1 2): 1,29
Bäst odds Colombia eller Oavgjort (1 X): 1,09
Bäst odds Senegal eller Oavgjort (2 X): 1,97

Senegal att vinna VM 2018: 101,00
Colombia att vinna VM 2018: 81,00

Speltips Senegal Colombia odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (2,05) NEJ (1,73)

Över 2,5 mål: 1,87
Under 2,5 mål: 1,88

Bästa odds Senegal Colombia

Speltips Senegal Colombia

Spelbolagen Unibet och bet365 menar på att det är en väldigt jämn match och såväl Colombia som Senegal har goda odds att vinna mötet.

Oddsen hos Unibet och bet365 för Senegal (4,40) och Colombia (1,85) visar att colombianerna är favoriter att vinna denna match. Dock är det bra odds oavsett om du vill spela på Senegal eller Colombia. Det mesta tyder på att det blir en svängig match. Därför har många av bettingsidorna valt att sätta höga odds på båda lagen.

Speltips Senegal Colombia? Tittar vi på vilka bettingbolag som erbjuder bäst odds så är det Unibet och bet365 som erbjuder sina kunder högst ordinarie odds.

Vårt speltips inför Senegal Colombia + erbjudanden och kampanjer med odds tips!

Rekommenderat speltips på Senegal – Colombia är en vinst för Senegal (4,60), samtidigt som det kommer att göras fler än 2,5 mål (1,88). Det hela kommer ger en bra utdelning. Både Senegal och Colombia är två lag är bra defensivt.

Det här är våra tips som ni mer än gärna får rygga.

Senegal vs Colombia odds tips – vem vinner matchen enligt oddset?

Det är något vi kommer få reda på under tordagskvällen. Det viktigaste är att vinna, i alla fall för Colombia. Men för Senegal kan en poäng räcka väldigt långt.

Idag så möts Senegals VM trupp och Colombias VM trupp. Vem vinner fotbolls VM 2018? Det kommer någon av de här länderna kanske kunna göra. Det då de har okej odds för att kunna vinna VM 2018 enligt oddset.

Så här ser oddset ut för både Senegal och Colombia att gå vidare från gruppen och vinna fotbolls VM 2018:

Odds VM grupp H Bäst odds att
vinna gruppen
Bäst odds att
vinna VM 2018
Colombia vinnare odds fotbolls VM 2018 Colombia 2,20 81,00
Polen vinnare odds fotbolls VM 2018 Polen 0,00 00,00
Senegal vinnare odds fotbolls VM 2018 Senegal 1,95 101,00
Japan vinnare odds fotbolls VM 2018 Japan 3,10 151,00

Vad det gäller de här lagen så är de två stycken nationer som kommer att kunna både vinna gruppen, och åka ut ur VM – allt avgörs under den sista omgången. Vid ett kryss kommer Senegal vara ute, medan Colombia åker ut.

Vinner Senegal vinner de troligtvis gruppen, medan de vid en förlust också åker ut – om inte Japan också förlorar sin match,

Senegal Colombia odds 28 juni 2018

Odds Senegal – Colombia? De flesta bettingbolag erbjuder bra odds på matchen som kommer att spelas mellan Senegal och ColombiaSamara Arena. Det är en match som många intresserar sig för och ett högt odds leder även till än mer spelande.

Vill du tippa på att Senegal vinner mot Colombia är oddset 4,40 gånger pengarna. Ifall du spela på Colombia som vinnare är det oddset 1,85 gånger pengarna som gäller. Skulle det bli ett oavgjort resultat är det 3.60 i odds som spelbolagen erbjuder.

Odds på Senegal-vinst (1): 4,40
Bäst odds på Oavgjort (X): 3,60
Odds på Colombia-vinst (2) 1,86

Senegal/Colombia att vinna VM 2018: 101,00 & 81,00

Senegal Colombia trupper, laguppställning och startelvor:

Här är Senegal Colombia VM-trupper och förväntad Senegal Colombia laguppställning och startelvor:

Senegal laguppställning och förväntade startelvor

Här är Senegals laguppställning och förväntade startelva mot Colombia:

Målvakter: Abdoulaye Diallo, Khadim Ndiaye, Alfred Gomis

Försvarare: Lamine Gassama, Moussa Wague, Saliou Ciss, Youssouf Sabaly, Kalidou Koulibaly, Salif Sane, Kara Mbodji

Mittfältare: Cheikhou Kouyate, Idrisa Gana Gueye, Cheikh Ndoye, Alfred Ndiaye, Pape Alioune Ndiaye

Anfallare: Moussa Sow, Moussa Konate, Diafra Sakho, Sadio Mane, Ismaila Sarr, Mame Biram Diouf, Mbaye Niang, Diao Keita Balde

Colombia laguppställning och förväntade startelvor

Här är Colombias laguppställning och förväntade startelva mot Senegal:

Målvakter: David Ospina, Camilo Vargas, Jose Fernando Cuadrado

Försvarare: Cristian Zapata, Davinson Sanchez, Santiago Arias, Oscar Murillo, Frank Fabra, Johan Mojica, Yerry Mina

Mittfältare: Wilmar Barrios, Carlos Sanchez, Jefferson Lerma, Jose Izquierdo, James Rodriguez, Abel Aguilar, Mateus Uribe, Juan Fernando Quintero, Juan Guillermo Cuadrado

Anfallare: Radamel Falcao, Miguel Borja, Carlos Bacca, Luis Fernando Muriel

Odds Senegal Colombia

Senegal – Colombia speltips, odds, på TV & live stream

Supererbjudanden är till för nya kunder. Det innebär att ifall du redan är kund så kan du inte utnyttja detta erbjudande med förhöjt odds på vinnare och bonus inför Colombia och Senegal. Inför Senegal vs Colombia så finns många bonusar som kan användas på samma gång:

Läs mer om Senegal vs Colombia speltips och fotbolls VM 2018

Speltips Senegal Colombia? För dig som vill spela på Senegal Colombia så har vi tagit fram speltips och bästa odds tips inför Senegal Colombia Fotbolls VM 2018.  Nu är VM 2018 oddsen är släppta och det går att se ifall Senegal Colombia är favoriter att vinna fotbolls VM. För dig som vill tippa på VM vinnaren så kan du självklart spela på vem som vinner Fotbolls-VM 2018.

Du hittar bästa speltips & odds tips inför fotbolls VM 2018 och Senegal Colombia match på speltips VM 2018. För dig som vill få freebets, riskfria spel, förhöjda odds och oddsbonusar inför Senegal Colombia VM 2018 erbjudanden & kampanjer!

Du hittar allt från VM 2018 tv-kanal, spelschema alla matcher i VM 2018 och Senegals matcher i VM till TV tiderna och TV kanalerna för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram samtliga odds på VM 2018 och bästa oddsen på fotbolls VM. Läs mer på colombianska fotbollsförbundets hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply