Spaniens EM trupp 2024 – spanska truppen till fotbolls EM 2024!

bet365
Spanien EM trupp 2024 - spanska truppen till fotbolls EM 2024!
bet365

Spaniens EM trupp 2024

Spanien spelartrupp Fotbolls-EM 2024

Spaniens EM trupp 2024? Spanien är alltid en av favoriterna när det kommer till EM. Man vann turneringen både 2008 och 2012 och har alltid varit ett lag som gått långt. Även om det inte blev helt lyckat i förra mästerskapet går det inte att räkna ut Luis de la Fuente mannar där många spelar i topplag i La Liga eller Premier League. Det går dock inte att sticka under stol med att man inte alls har lika bra lag nu som den tidigare generationen som skördade framgångar. EM i Fotboll 2024 blir en folkfest. Alla spelare vill vara med om ett EM. Här presenterar vi de spelare som kommer representera Spanien i sommar.

Odds Spanien fotbolls EM Odds
Spanien vinner mot Kroatien –––
Spanien vinner mot Italien –––
Spanien vinner mot Albanien –––
Spanien vidare till semifinal –––
Odds Spanien vinner EM 8,00
Odds Spanien två bästa i EM 4,50
Odds Spanien fyra bästa i EM –––

Spanien har fortfarande ett bra lag men det är långt ifrån samma nivås om man haft under tidigare år. Inför turneringen var det även två punkter som antydde att det skulle bli en tuff sommar för spanjorerna, brist på mål och ett försvar där Sergio Ramos inte finns med. I anfallet är det Gerard Moreno och Álvaro Morata som ska stå för målen.

Spanien EM trupp 2024 - spanska truppen till fotbolls EM 2024!

Hur ser Spaniens spelschema ut?

När det kommer till spelschema i EM 2024 Har man flera högintressanta matcher som står mellan Spanien och ett avancemang från gruppspelet. På vägen kommer La Roja att ställas mot Italien, Kroatien och Albanien innan det står klart huruvida man går vidare eller inte.

Spanien med Luis de la Fuente i spetsen har inte haft en felfri vår och sommar. Man har spelat mot väldigt bra lag när det kommer till träningsmatcher och inte förlorat, men samtidigt har man haft väldigt svårt att göra må, något som gör att man inte är speciellt stora favoriter under detta mästerskap. Man ska dock aldrig utesluta Spanien från titelchanserna då man har bra individuell kvalité. Se matcherna live =>

Spanien EM trupp 2024 - spanska truppen till fotbolls EM 2024!

Spaniens EM-trupp 2024

Kan Spanien vinna EM? Självklart kan man det. Det är dock längre chans att göra det i år jämfört med tidigare upplagor av turneringen då man haft bättre trupp.

Här har vi samlat oddsen för hur Spanien presterar i turneringen. Ta en titt och och lägg ditt förslag!

    • Odds att Spanien vinner EM (vinnarodds): 8.00
    • Odds att Spanien går vidare från gruppen: 1.03
    • Odds att Spanien vinner gruppen: 1.38
    • Odds att Spanien kommer sist i gruppen: –––

Hur går Spanien vidare i EM gruppen?

Spanien och Italien är favoriter att gå vidare från gruppen och frågan är hur de båda går vidare från gruppen. Det viktigaste blir att vinna mot Italien för att ha ett bra försprång i jakten på förstaplatsen. Man kan dock även gå vidare om man slutar två eller blir någon av de bästa grupptreorna i turneringen.

Spanska EM-truppen 2024 fotboll

EM-grupp: Grupp B
Ranking: 4 på UEFAs ranking
Förbundskapten: Luis de la Fuente

Här är alla spelare som ingår i den spanska EM-truppen. Spaniens EM-trupp består av 24 fotbollsspelare varav tre målvakter. Spaniens trupp till EM utgörs av nedanstående spelare som är Spaniens bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna EM-guldet åt Spanien:

Spaniens EM trupp 2024

Truppen nedan är från tidigare mästerskap och uppdateras så fort den nya truppen är presenterad.

Spaniens EM trupp 2024? Här kommer ni kunna läsa om Spaniens EM trupp 2024. Då truppen inte är uttagen än har vi lagt in spelarna som var med i sista kvalmatchen. Mer om truppen och annat går att läsa om Spanska Fotbollsförbundet.

Målvakter:

David De Gea
Unai Simón
Robert Sánchez

Försvarare:

Pau Torres
Diego Llorente
Eric García
César Azpilicueta
Aymeric Laporte
Jordi Alba
Marcos Llorente

Mittfältare

Sergio Busquets (Positivt PCR-test)
Rodr Hernández
Pedri González
Thiago Alcántara
Koke Resurreción
Fabián Ruiz

Anfallare:

Gerard Moreno
Mikel Oyarzabal
Álvaro Morata
Dani Olmo
Adama Traoré
Ferran Torres

Spaniens bästa målskytt i EM-kvalet (inkl Playoff):

Álvaro Morata: 4 mål
Joselu: 4 mål

Spaniens viktigaste spelare – som kan avgöra

Ferran Torres: Den offensive anfallaren spelar till vardags i Manchester City och är ett av de namn som ska bära Spanien i denna turnering. Efter flytten från Valencia till Etihad Stadium har spelaren utvecklats och är ett av de största namnen i truppen.

Marcos Llorente: Spelaren har under den gångna säsongen varit ett av de mest tongivande namnen i Atlético Madrid när man gick och vann La Liga. Mittfältaren stod då för 12 mål och 11 assist på klubblagsnivå, något som gjorde att man spelade sig till en plats i EM-truppen. Luis de la Fuente har dock tagit med spelaren som högerback, en position där Llorente tidigare spelat. Man tappar dock ett anfallsvapen. Väljer Luis de la Fuente att spela Llorente på mittfältet kan det bli en rolig sommar för Spanien.

*Sergio Busquets när han återvänder till turneringen

Spaniens spelprogram i EM 2024

Spaniens spelprogram i EM är ganska lätt att komma ihåg. Debuten är den 15 juni mot Kroatien. Den 20:e spelar man mot Italien och den 24 ställs man mot Albanien. Lottningen av fotbolls-EM 2024 kunde varit lättare. Streama Fotbolls-EM!

Spaniens EM-trupp och matcher fotbolls EM

När spelar Spanien sin första match i EM 2024? Spanien går in i gruppspelet den 15 juni och spelar totalt tre matcher inom loppet av nio dagar. Det är Kroatien som man spelar först mot därefter Italien och avslutar mot Albanien. Matchen mot Italien är den viktigaste men även den svåraste. Skulle Spanien vinna denna har man ett bra utgångsläge för att ta sig vidare.

Spaniens EM trupp 2024Vilka lag har Spanien i sin EM-grupp? Spanien spelar i EM-gruppen Grupp B. Förutom Spanien är även Italien, Kroatien samt Albanien i gruppen. Här kan du se samtliga Fotbolls-EM 2024 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-EM 2024.

Se även vår EM guide 2024 som är en bra sammanställning över sådant som är viktigt inför EM 2024, såsom spelschema för fotbolls-EM 2024, TV-tider fotbolls-EM 2024 och vilka kanaler som sänder matcherna i EM 2024, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-EM 2024 arenorna som kommer att användas i de olika städerna m.m.

Spanien EM trupp 2024 - spanska truppen till fotbolls EM 2024!

Vanliga frågor om Spaniens EM trupp 2024

Har du några frågor kring Spanien trupp i EM 2024 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Spaniens trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Spanien och spelarna i det spanska landslaget. Därutöver kommer vi att försöka besvara av de vanligaste frågorna du kan tänkas ha rörande Spaniens EM-trupp 2024.

Spaniens EM trupp 2024

Odds EM 2024 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Spanien vinner Fotbolls-EM 2024.

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls EM 2024, och inte bara Spanien trupp EM 2024. Du hittar allt från spelschema alla matcher i EM 2024 och Spaniens matcher i EM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls EM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på EM 2024 och bäst odds på fotbolls EM.

Letar du info om endast Spaniens matcher i EM 2024? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Spaniens matcher och TV-tider för de matcher Spanien kommer att spela.

Vem som har rättigheter till Fotbolls EM 2024 är även det klart. Då det kostar är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för EM 2024.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply