När spelar Sverige nästa match i fotbolls EM 2021? Sveriges spelschema Euro 2020 i fotboll!

När spelar Sverige nästa match i fotbolls EM? Sveriges spelschema Euro i fotboll!

Sveriges nästa match i EM 2021

När spelar Sverige nästa match i EM fotboll 2021? När spelar Sverige nästa EM match? Sveriges kommande matcher? För första gången sedan 2004 är Sverige vidare från gruppspel till ett slutspel i ett EM. Med spelare som Alexander Isak, Dejan Kulusevski och Emil Forsberg ska Sverige göra sitt bästa för att gå så långt i turneringen som möjligt. Man har tagit sig förbi gruppspelet och nu återstår det att se hur långt man verkligen kan gå.

Intresset för landslaget är stort bland svenskarna, speciellt när det kommer till mästerskap. Efter en knackig inledning är det nu dags för Sverige att ta nästa steg och det är några heta dagar som vi har framför oss för svensk del. Se matchen live här =>

När spelar Sverige nästa match i EM

Sveriges nästa match  fotbolls EM 2021

För svensk del inleddes turneringen mot Spanien den 14 juni, en match som slutade 0-0. Därefter slog man Slovakien med 1-0 och tillsist avslutade man gruppspelet med en match mot Polen. Man har nu kommit fram till åttondelsfinal och det återstår att se hur det går för Blågult som har stort stöd.

Odds inför Sverige nästa match i EM mot Ukraina

Nedan ser ni odds från Sveriges nästa match i EM mot Polen. Sverige är favoriter att ta hem de tre poäng:

1 X 2
Odds Sverige vs Ukraina 1X2: 2,40 3,20 3,40
1X 12 2X
Odds Sverige vs Ukraina 1X, 12 & X2 1.35 1.38 1.62
Lägg ditt spel hos Betsson =>
Sverige Ukraina
Odds att gå vidare 1,60 2,30
JA NEJ
Odds båda lagen gör mål (BLGM): 2.08 1.72
Ö 2,5 mål U 2,5 mål
Odds Över/Under 2,5 mål: 2.55 1.53

När spelar Sverige nästa match i EM 2021?

Det är en fråga som ofta kommer upp. Då matcherna i ett EM spelas tätt inpå varandra kan det vara svårt att hålla koll på datum och hinna ifatt när tiden springer iväg under sommaren. Det är alltid mycket att göra under årets soligaste dagar och det kanske inte är alla som hänger framför tv:n (inte hela dagen), därför är det bra att kolla upp och informera sig om när spelar Sverige nästa match i EM 2021.

Svaret ändras nästa hela tiden då matcherna avlöser varandra med endast några dagars mellanrum. Om man är snabb går det dock att lista ut det. Förhoppningsvis går Sverige långt i turneringen och ger oss svenskar en sommar vi sent kommer att glömma.

När spelar Sverige nästa match i fotbolls EM? Sveriges spelschema Euro i fotboll!

Sveriges matcher Fotbolls EM 2021

Nedan ser ni samtliga matcher som Sverige har spelat och kommer att spela. Man inledde som bekant gruppspelet den 14 juni när man spelade mot Spanien i en match som slutade 0-0. Därefter slog man Slovakien fem dagar senare. Resultatet skrevs till 1-0 och det var en svängig match för svenskarna som kunde få med sig de tre poängen efter att Emil Forsberg gjort mål på straff. Mot Polen gick det desto bättre. Man inledde starkt med två mål, men var nära att sumpa denna match då Polackerna kvitterade till 2-2. Sverige lyckades till slut att vinna med 3-2 på övertid.

För att det ska bli några större framgångar i denna turnering så behöver man göra en bättre insats mot Ukraina. Alexander Isak har visat sig vara väldigt bra i turneringen men ännu har han inte gjort mål, något som skulle hjälpa Blågult otroligt.

Sverige har gått vidare till åttondelsfinal

Sverige spelade riktigt bra i åttondelsfinalen mot Ukraina. Turen var inte riktigt på Blågult sida denna kväll. De inledde dåligt och släppte in ett mål ganska tidigt. Dock lyckades kvittera och dominerade större delen av andra halvlek. Detta var Sveriges match, men bollen ville inte gå in i mål. Forsberg fick till både en en stolpe och en ribba som hade kunnat avgöra matchen under ordinarie tid. Så blev det inte och det blev förlängning. I slutet av den första förläningsperioden fick Sverige fick en man utvisad. Man lyckades ställa om till försvarsspelet och det höll nästan hela vägen till straffar. Dessvärre lyckades Ukraina göra mål i slutminuterna. Därmed var det slut för Sverige denna gång och man var ute ur EM.

Datum, tider, tv-kanaler och stream!

När det står klart när, vilken motståndare man får och var man kommer att spela nästa match i turneringen kommer vi självklart att uppdatera denna artikel. Det är inte ofta som det är ett EM som pågår och då Sverige är med är intresset väldigt stort. Det mesta tyder på att det inte blir någon lätt uppgift för Sverige i slutspelet. Samtliga lag som man kan komma att möta är väldigt bra och det ska krävas en hjälteinsats för att kunna ta sig vidare i turneringen.

Datum Tid Sveriges matcher i EM 2021 Stad & Arena Resultat Liveodds TV-Kanal Stream
15 Juni 2021 21:00 Spanien vs Sverige Sevilla, San Mamés 0-0 SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
19 Juni 2021 15:00 Sverige vs Slovakien Aviva Stadium, Sankt Petersburg 1-0 SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
24 Juni 2021 18:00 Sverige vs Polen Aviva Stadium, Sankt Petersburg 3-2 SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!
29 juni 2021 21:00 Sverige vs Ukraina Glasgow, Hampden Park 1-2 SE&SPELA> Se matchen här! Streama matchen här!

Kommande matcher för Sverige i EM 2021?

Sveriges kommande matcher i EM 2021 kommer alla visas på TV. Det är SVT och TV4 (C More) som har TV rättigheter EM 2020. Man kommer spela tre matcher inom loppet av 15 dagar och det gäller att toppa formen för att ta sig vidare från gruppspelet.

Till skillnad från tidigare år är det lika annorlunda kring hur många lag som går vidare i EM och vilka positioner de olika lagen har. Denna gång handlar det om att de bästa treorna går vidare till åttondelsfinal. Sex gruppvinnare, sex grupptvåor samt de fyra bästa treorna gör att totalt 16 lag går vidare för att göra upp om de åtta platserna i kvartsfinalerna.

Här hittar du mer information om Sveriges matcher och allt annat du behöver veta när det gäller datum och tider för Sveriges matcher i EM.

När spelar Sverige nästa match i fotbolls EM? Sveriges spelschema Euro i fotboll!

Sveriges nästa EM match mot Ukraina

Sverige – Ukraina spelas på tisdag så missa inte matchen! Här hittar du allt om Sverige vs Ukraina stream, Sverige Ukraina vilken kanal som visar på TV och oddset Sverige vs Ukraina! Här hittar du även Sverige Ukraina H2H, startelvor och laguppställningar! EM speltips och odds är även något vi rekommenderar. Men nu har vi alltså fokuserat på sändningstiderna och TV tider inför Sverige Polen åttondelsfinal. För mer info se svenska fotbollsförbundets hemsidaSe EM live här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply