EM 2021 lottning TV: när lottas EM 2021? Lottning fotbolls EM 2020!

EM 2020 lottning TV: när är lottas EM 2020? Lottning fotbolls EM 2020!

När är lottningen till EM 2021?

EM 2021 lottning? När är lottningen till EM? När lottas EM 2021? Många är på jakt efter att veta när, var och hur lottningen av EM går till. Frågor om när fotbolls EM 2021 lottas kommer ständigt. Det är fullt normalt då Sverige är med i lottningen och kommer att spelar i ett mästerskap. Totalt kommer blågult att spela tre matcher. Nu är det dags att se vilka lag det blir som Sverige ställs mot. Lottningen ägde rum den 30 november. Vi har nu alltså fått reda på vem Sveriges motståndare blir. Nedan kommer vi gå igenom vilka grupper som lär lottade. Vilka lag är med och vilka seedningsgrupper finns.

Det är inte så konstigt att alla svenskar vill veta när är lottningen till EM 2021 kommer att ske. Inte minst efter att Sverige tagit sig vidare till turneringen.

lottning Europamästerskapen på TV i Sverige

Sverige lottning till fotbolls EM 2021? När är lottning till EM 2021 datum och tider? Lottningen är redan genomförd och det är klart vilka lag som kommer att möta varandra. Nedan kommer vi gå igenom samtliga lag som är med i turneringen. Samt vilka som kommer att ställas mot varandr i turneringen.

EM 2021 regler för lottning

Hur fungerar nya grupplottningen? I korthet så delas lagen in i fyra seedningsgrupper med åtta lag i varje. Ett lag från varje kommer att dras och bilda en grupp för EM-spel.

När lottas EM 2021 för Sveriges del?

Vad är det som gäller för Sveriges del när det kommer till lottningen? Sverige och de övriga kvalificerade EM-lagen (32 lag totalt) kommer då att lottas in i åtta grupper bestående av fyra lag i varje grupp. Alla lag, utom Ryssland, seedas utifrån placeringen i Fifas världsranking för herrar i oktober 2017. Ryssland placeras i seedningsgrupp 1 samt grupp A i egenskap av värdnation.

Lag klara till EM 2021

Sverige
Ryssland
Polen
Ukraina
Spanien
Turkiet
Frankrike
England
Tjeckien
Finland
Kroatien
Österrike
Nederländerna
Tyskland
Portugal
Schweiz
Danmark
Wales

Samt fyra lag från playoff.

Seedningsgrupper inför lottningen EM

Så här ser grupperna ut inför seedning: 

Seedningsgrupp 1:

Belgien, Italien, England, Tyskland, Spanien, Ukraina

Seedningsgrupp 2:

Frankrike, Polen, Schweiz, Kroatien, Nederländerna, Ryssland

Seedningsgrupp 3: 

Portugal, Turkiet, Danmark, Österrike, Sverige, Tjeckien

Seedningsgrupp 4:

Wales, Finland och de fyra playoffvinnarna.

Läs mer på om seedningsgrupperna hos fifa.com

EM lottning på TV & live stream – SVT/TV4/Cmore

EM-lottning på tv? TV lottning fotbolls EM 2021? Lottning EM 2021 TV? När lottas fotbolls EM på TV i Sverige? Vilka sänder EM lottning 2019 på TV.

För dig som vi se EM lottning 2021 på TV så gäller följande. SVT och C More sänder lottningen på TV.

Fotbolls-EM lottning av grupperna sänds på TV och det är C Mores Sportkanalen som kommer att sända lottning.

EM lottning live stream?

Lottning EM 2021 stream? Du kan även se lottningen genom live stream. Fotbolls-EM lottningen kommer att gå att streama på Cmore.se.

Mer om turneringen på Silly Season Sverige

Vill du läsa mer om EM 2021 och allt som gäller turneringen har du hittat rätt. Här hittar du allt du behöver för en perfekt sommar. Allt från spelprogram för EM samt allt om Sveriges matcher i EM. Sveriges spelschema är klart, man kommer spela en match i Bilbao (Spanien) och två i Dublin (Irland)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply