Vinn en resa till New York – såhär enkelt vinner du en resa för två till NY!

Vinn en resa till New York och NHL-matchen mellan Rangers och Tampa Bay!

Vinn en resa till New York och NHL-matchen mellan Rangers och Tampa Bay!

Spela på Super Bowl och vinn en resa till New York och NHL-matchen mellan Rangers och Tampa Bay! Unibet ger dig genom att spela på Super Bowl chansen att vinna en resa för två för att se kungen av New York mot Unibets egen Victor Hedman när NY Rangers gästas av Tampa Bay! Vinn resan till New York här =>

Det enda du behöver göra är att: 
1) Anmäl dig nedan när du är inloggad på ditt konto
2) Placera spel för minst 100 kr på Super Bowl (lägsta odds per spel 1.50)
3) Under måndagen den 6 februari kommer vi sedan att lotta ut en vinnare

I priset för två personer ingår flyg från Stockholm till New York, hotell och biljetter till matchen mellan New York Rangers och Tampa Bay. Avresedatum, den 11 mars och returresa den 14 mars 2017. Vinn din resa till New York här =>

Se kungen av New York på Plats!

Dessutom får du chansen att se Henrik Lundqvist live! Den svenske målvakten, som inledde sin proffskarriär i Göteborgs-laget Frölunda, har blivit ”The King of New York” i USA, och det säger en hel del. Svensken ser ut att bli en av anledningarna till att Rangers tar sig till Stnaley Cup-slutspelet den här säsongen. Vinn din resa till New York här =>

Matchen mot Tampa Bay blir dessutom den av det hetare laget. De båda lagen möttes i den östra konferens-finalen 2015. Vinnaren där skulle få gå till Stanley Cup-finalen med en chans på att ta hem den tyngsta, tänkbara titeln inom hockeyn. Tampa Bay vann dock konferensfinalen och gick sen vidare till Stanley Cup-finalen, där de mötte Chicago som vann med 4-2 i matcher.

Fler svenskar i NHL

Förutom Henrik Lundqvist får du även chansen att se andra svenskar i NHL-matchen i New York. Jesper Fasth är en av de svenskar som på allvar börjar slå sig in om ett etablerat namn i NHL. Även Oskar Lindberg och Mika Zibanejad är två svenskar som med största sannolikhet kommer att få istid i matchen.

Även gästerna från Florida har svenskar i laget. Störst av de alla är såklart Viktor Hedman. Tillsammans med den redan legendariske Steven Stamkos samt målvakten Ben Bishop är svenske Hedman ett av de största namnen i hela klubben, och han är en av anledningarna till de framgångar Tamp Bay har skördat de senaste säsongerna.

Det finns även en till svensk och det är Anton Strålman. Så vill du se topphockey i New York med många svenskar på isen, då är det här chansen för dig!

Vinn resan till New York här =>

Vinn en resa till New York och världens bästa liga

NHL är utan tvekan världens mest underhållande liga. Svenska SHL eller ryska KHL i all ära, men det är i den nordamerikanska hockeyligan som du hittar den bästa underhållningen. Där går spelet snabbare, tacklingarna är hårdare och målskyttarna vassare. Ligan rent generellt bjuder på mer underhållning än de flesta andra sportligor i hela världen – och nu har du chansen att få ta del av spektaklet!

Att se på hockey i New York är en av de häftigaste upplevelserna du kan vara med om i sportvärlden. New York Rangers arena, Madison Square Garden, är beläget på Manhattan, en av världens lyxigaste och mest välkända stadsdelar. Arenan i sig är en av de häftigare. Många kända artister spelar här varje vecka, och samtidigt går det sport i världsklass. För när inte Rangers lirar hockey i Square Garden är det baksetlaget New York Knicks som tar över arenan.

Vinna resa till New York – regler och villkor

 • Villkor för tävlingen ”Vinn en resa till New York”
  Du måste anmäla dig till erbjudandet på denna kampanjsida när du är inloggad på ditt Unibet-konto, och ett eller flera spel för minst 100 kr måste placeras på Super Bowl 2017.
  Endast spel med riktiga pengar räknas, inte bonuspengar eller freebet.
  Minsta tillåtna odds på spelen är 1.50 för att räknas till kampanjen.
  Dina spel på Super Bowl kan vara både live och före matchstart.
  Bland de spelare som uppfyller kraven för att delta i utlottningen lottar vi fram en vinnare måndagen den 6 februari 2017.
 • Vinnarna kontaktas genom telefon eller mail enligt de uppgifter som spelaren har registrerat på sitt Unibet-konto. Vinnaren måste ha accepterat vinsten senast 24 timmar efter första kontakt har gjorts, annars går priset till en annan deltagare.
  I priset för två personer ingår flyg från Stockholm till New York, hotell och biljetter till matchen mellan New York Rangers och Tampa Bay. Avresedatum, den 11 mars och returresa den 14 mars 2017.
  Kostnader som eventuellt tillkommer i samband med resan (exempelvis resa till och från flygplatser, mat, dryck, transport, fickpengar, försäkringar, visum etc.) utöver flyg, hotell och matchbiljetter står vinnaren själv för.
  Vinnaren och resesällskapet måste vara över 18 år gammal och kommer att ha fullt ansvar över att arrangera nödvändiga juridiska krav/behov och dokumentation för resan.
 • Vinsten kan inte bytas mot kontanter eller bonus
  Spel placerade från både dator och mobil räknas
  Erbjudandet gäller endast en gång per person och konto. Det är endast tillåtet att ha ett konto registrerat per person hos Unibet
  Unibet förbehåller sig rätten att ändra eller dra tillbaka kampanjen
  Unibets generella regler och villkor gäller

Fullständig regler och villkor här =>

Vinn en resa till New York och NHL-matchen mellan Rangers och Tampa Bay!

Läs mer om hockey på Silly Season Sverige

Vill du läsa mer om världens bästa hockeyliga NHL? Nedan hittar du användbara länkar och information för dig som följer NHL på daglig basis, eller bara vill försöka hänga med på vad som händer i ligan på andra sidan Atlanten. Dessutom ger vi dig uppdateringar så som trupper, spelschema och TV-tider inför det kommande världsmästerskapet ishockey, där Sverige ska försöka ta sitt tionde guld genom tiderna, det första sedan 2013 och tredje totalt under 2000-talet.

NHL odds vinnare
NHL TV-tider
Hockey-VM spelschema

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply