Bomben: Kim Källström lämnar Grasshoppers – bryter kontraktet

Bomben Kim Källström lämnar Grasshoppers - bryter kontraktet

Svenske veteranen förhandlar med sin klubb om att bryta kontraktet – längtar hem till Sverige.

Här kommer en nyhetsbomb som troligtvis för det att vattnas i munnen på ett antal djurgårdare där ute: Kim Källström lämna klubben Grasshoppers omedelbart – längtar hem till Sverige.

Den flerfaldige svenske landslagsmannen Kim Källström kom till Djurgården från BK Häcken 2001. Två SM-Guld senare lämnade han klubben för franska Rennes där succén fortsatte för mittfältaren. Efter sejourer i bland annat Lyon, Spartak Moskva, samt Arsenal, skrev mittfältaren sommaren 2015 på för schweiziska klubben Grasshoppers. Även där fortsatte veteranen att övertyga och han röstades under sin fösta säsong i klubben fram till ligans genom tiderna bästa utlänning.

Sedan Andreas Isaksson skrev på för Djurgården förra sommaren har det även ryktats om att bäste vännen Kim Källström skall vara på väg tillbaks till klubben. I en intervju i höstas medgav Källström att det var något som lockade även om det inte var aktuellt just nu. Och skulle han flytta hem så var det Djurgården som gällde. Det har fortsatt att ryktas under hela vintern, något som gång på gång avfärdats av Djurgårdens sportchef Bosse Andersson som ändå medger att han pratat med Kim angående en återkomst.

Men under tisdagseftermiddagen slog bomben ner, Grasshoppers skriver på sin hemsida att man förhandlar med Källström om att bryta dennes kontrakt med omedelbar verkan då svensken skall längta hem till Sverige, och har brist på motivation. Man uppger att efter noggrann utvärdering mellan ledning, tränare och spelare har man kommit fram till att Kim Källström alltså skall få lämna klubben med omedelbar verkan.

När SvenskaFans Björn Johnson får tag på ’Super-Bosse’ kommenterar han bara: – ”Det är nyheter för mig”.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365