Uppgifter: Chelsea förhandlar om Andrea Belotti

Uppgifter: Chelsea förhandlar om Andrea Belotti

Uppskattas till 100 miljoner euro

Under hösten har det varit väldigt mycket snack om Torinos Andrea Belotti, då den 23-årige anfallaren har varit i en otrolig målform och dunkat in en hel del mål, vilket har uppmärksammats av europeiska toppklubbar, och Chelsea ryktas nu vara beredda att betala för italienarens underskrift.

Serie A-klubben Torino sitter inne på en riktig anfallsjuvel i italienska Andrea Belotti, som har varit i en målform utan dess like under hösten – någonting som inte har gått obemärkt förbi de europeiska toppklubbarna. Kinesiska klubbar har kopplats ihop med anfallaren, så har även Liverpool, Valencia, Chelsea och inte minst Arsenal, som har ryktats vara väldigt nära en värvning av anfallaren, men ingen affär har materialiserats.

Istället är det Londonkonkurrenterna Chelsea som nu ryktas vara närmast en värvning av Belotti. Enligt uppgifter från bland annat Goal så skall Stamford Bridge-belägna klubben vara beredda att punga upp för anfallaren, som sitter inne på 16 mål på 22 matcher hittills under den gångna säsongen. 23-åringen uppskattas vara värd upp till 100 miljoner euro, med en utköpsklausul på 86,1 miljoner pund. Enligt uppgifter skall Chelseas tekniske direktör Michael Emenalo ha flugit till Italien tidigare idag för att diskutera en eventuell affär.

Chelsea, som har ett mycket viktigt möte med Liverpool ikväll, är rädda för att deras stjärnanfallare Diego Costa kommer att lämna, efter intresse från Kina likväl från sin gamla klubb Atlético Madrid, och vill vara beredda med en till anfallare.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply