Odds tips Belgien Brasilien: spela riskfritt utan omsättningskrav på matchen!

Odds tips Belgien Brasilien: spela riskfritt utan omsättningskrav på matchen!

Odds tips Belgien Brasilien: spela riskfritt Brasilien mot Belgien!

Odds tips Belgien Brasilien? Odds tips på Belgien mot Brasilien? Det är nu dags för kvartsfinal i VM. När det kommer till stormötet mellan Belgien och Brasilien går det att spela med flera erbjudanden. Det bästa som Betfair erbjuder är ett riskfritt spel. Spelbolaget bjussar nämligen på ett riskfritt spel på 1000 kronor utan omsättningskrav.

Normalt sätt brukar man ha förhöjt odds på matcher men det bästa på Belgien mot Brasilien är riskfritt spel. Du kan alltså spela på matchen med upp till 1000 kronor utan risk. Skulle du förlora spelet får du pengarna tillbaka. Vinner du så behöver du inte omsätta de för att hämta ut din vinst. Du kan välja att spela på 1, X eller 2 när det kommer erbjudandet.

Är du sugen att spela rekommenderar vi att du gör det tillsammans med vårt tips för Belgien Brasilien i Fotbolls VM 2018. spela riskfritt här =>

Odds tips Belgien Brasilien: spela omsättningsfritt på Belgien mot Brasilien!

Odds tips på Brasilien mot Belgien i VM 2018

Detta är en av de häftigaste matcherna i detta VM-slutspel. De båda lagen har stjärnspäckade trupper och nu ska de mäta kraftarna på planen på fredagskvällen. Matchen drar igång klockan 20:00 och nu är det ett bra tillfälle att fylla på spelkassan. Det enda du behöver göra att registrera dig via denna länk => och lägga ett spel på matchen. Det är 1, X eller 2 som gäller. Det blir inte bara ditt favoritlag som vinner, det är även du själv som får hem en fin vinst.

Registrera dig med koden ZFBMDM, gå till oddslobbyn där du hittar matchen och därefter lägger du ditt spel. Ta del av erbjudandet =>

Odds tips Belgien Brasilien 1X2

Odds på Brasilien-vinst (1): 2,12
Förhöjt odds på Brasilien-vinst (1): 10,00
Bäst odds på Brasilien-vinst (1): 12,00
Odds på Oavgjort (X): 3,45

Odds på Belgien-vinst (2) 3,80
Bäst odds på Belgien-vinst (2): 20,00

Odds Belgien eller Brasilien (1 2): 1,34
Odds Belgien eller Oavgjort (1 X): 1,78
Odds Brasilien eller Oavgjort (2 X): 1,29

Brasilien att vinna VM 2018: 20,00
Belgien att vinna VM 2018: 16,00

Spela på Brasilien, Belgien eller Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Odds tips Belgien Brasilien vinna VM

Brasilien att vinna VM 2018: 20,00
Belgien att vinna VM 2018: 61,00

Spela på Brasilien, Spanien, Belgien eller Frankrike vinner fotbolls VM – få 20,00 i odds på topplagen att vinna VM här =>

Belgien Belgien riskfritt spel

Speltips Belgien Brasilien odds – bästa odds tips på mål!
Båda lagen gör mål: JA (1,80) NEJ (1,98)

Odds Över 2,5 mål: 2,05
Odds Under 2,5 mål: 1,98

Se uppdaterade odds =>

Belgien Brasilien utan risk

Odds tips Brasilien att vinna över Belgien: bästa oddset på Brasilien!

Odds tips Brasilien att vinna mot Belgien? Detta erbjudande gäller alltså endast spelare som ännu inte är registrerade hos betfair. De båda gör upp i kvartsfinal och det återstår att se vem som drar det längsta strået. Både Brasiliens VM trupp och Belgiens VM-trupp är fulla med världsstjärnor. Det kommer bli en hård kamp innan vinnaren utses och vem som går till semifinal.

Odds tips Brasilien vinner mot Belgien? Ta del av fler erbjudanden!

Vem går vidare av lagen i VM? Det är dags att avgöra vilka lag som tar sig till semifinal i turneringen. Endast ett av dessa storlag kan gå vidare och det återstår att se vem det blir. Är du på jakt efter fler bra odds erbjudanden under fotbolls VM 2018 har vi på Silly Season Sverige flertalet speltips och VM-erbjudanden på vår sajt.

Snart drar Belgien vs Brasilien igång och senare på kvällen och på lördag är det dags för Sverige vs England. Frågan är vilka av lagen som kommer dra det längsta strået. Självklart hoppas vi på Sverige mot England där Blågult kan skrälla mot de favorittippade engelsmännen.

Där hittar du inte minst de bästa kampanjerna från alla spelbolagen i världen under fotbolls VM 2018. Här kan du även se våra allra bästa speltips Belgien Brasilien samt också allt du behöver veta inför att se och spela på odds Belgien Brasilien. Men nu ligger mycket fokus på vårt odds tips Belgien Brasilien förstås.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply