Uppgifter: PSG presenterar Buffon på måndag

bet365
Uppgifter: PSG presenterar Buffon på måndag

Buffon klar för ny klubb på måndag

Målvakten som lämnade Juventus efter 17 säsongen ska vara klar för spel i Paris Saint-Germain. En presentation ser ut att bli av på måndag.

Efter att ha spelat nästan hela sin karriär i Juventus lämnade Gianluigi Buffon den svartvita klubben under sommaren 2018. Det var många som blev överraskade när 40-åringen meddelade sitt beslut och nu återstår det att se var 40-åringen fortsätter sin karriär.

Under de senaste månaderna har det pratats om att det är Paris Sant-Germain som kommer att bli målvaktens nästa klubb. Parterna ska vara överens om ett tvåårskontrakt och nu skriver italiensk press att en presentation kan komma att göras på måndag.

Det är Tuttosport som avslöjar planerna för den franska huvudstadsklubben. Enligt tidningen ska det hela vara klart och det saknas endast att göra det officiellt innan Buffon blir en PSG-spelare.

SE ÄVEN: PSG löner och lönelista

Hade flera namn på intresselistan

Det är inte bara Gianluigi Buffon som varit ett intressant man för fransmännen. Tidigare har det även pratats om Pepe Reina vars kontrakt med Napoli gick ut i sommar. Spanjoren har dock istället skrivit på för AC Milan, en affär som blev officiell för några dagar sedan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply