Officiellt: Anton Tinnerholm förlänger med New York

Officiellt: Anton Tinnerholm förlänger med New York

Tinnerholm stannar i MLS

Försvararen som anslöt från Malmö FF till New York City FC i januari 2018 har nu skrivit på ett nytt kontrakt med klubben.

Anton Tinnerholm hade flera erbjudanden på bordet när han bestämde sig för att lämna Malmö FF i januari 2018 efter tre och en halv säsong. Tillslut nappade han på en flytt till MLS där New York City FC värvade in svensken på ett tvåårskontrakt. I USA har det gått väldigt bra för Tinnerholm och efter drygt en och en halv säsong på Yankee Stadium står det nu klart att 28-åringen förlänger kontraktet och får en stor lönehöjning.

På sin officiella hemsida bekräftar klubben att svensken skrivit på ett nytt långtidskontrakt, utan att gå ut med hur lång tid kontraktet sträcker sig.

– Att förlänga mitt kontrakt med NYCFC var en sak jag verkligen ville och ett enkelt val, säger Tinnerholm till klubbens hemsida.

– Ända sedan första matchen förra säsongen har jag känt att New York är stället man ska vara på och NYCFC klubben att vara i. När man njuter så mycket av livet och karriären fanns det aldrig några tvivel att förlänga.

“Som ett andra hem”

Tinnerholm säger även att han ser New York som ett andra hem och att han kände sig välkommen direkt vid flytten.

– Jag kände från början att det här är som ett andra hem för mig. Alla killarna i laget och staben kring klubben har välkomnat mig på ett bra sätt, säger 28-åringen till klubbens officiella hemsida.

SE ÄVEN: Sergio Busquets öppnar för spel i MLS

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply