Lodeiro: “Suarez kommer flytta till MLS i framtiden”

Lodeiro: "Suarez kommer flytta till MLS i framtiden"

Luis Suárez till MLS efter Barcelona?

Enligt landsmannen Nico Lodeiro är det endast en tidsfråga innan Luis Suárez flyttar till MLS. En liga anfallaren är väldigt intresserad av.

Under det senaste året har det pratats mycket om att FC Barcelona letar efter en ersättare till Luis Suárez. 32-åringen ryktas allt mer från Barcelona för att avsluta karriären i en mindre liga än den spanska. Nu säger landslagskollegan Nico Lodeiro att Suárez vill flytta till MLS när karriären i Barcelona är över.

– Jag tror att man behöver övertyga Barcelona. Han (Suarez) vill komma till MLS. Hans dröm var att spela för Barcelona. Han spelar på en fantastisk nivå och han känner sig bekväm där, säger Lodeiro till MLSsoccer.com och fortsätter:

Nico Lodeiro spelar för närvarande i Seattle Sounders och spelar tillsammans med Suárez i landslaget.

– Förr eller senare kommer han till MLS. Förhoppningsvis! Han gillar ligan. Han frågar mig alltid saker om den. Förhoppningsvis kan han också spela för Seattle Sounders. Det kanske blir en svårare uppgift. Jag tror att det är en tidsfråga innan han kommer hit.

Det är framför allt David Beckhams klubb Inter Miami som varit aktuell för Suárez. Anfallaren har kontrakt med Barcelona till och med sommaren 2021.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply