bet365

Israel Adesanya berättar det sjukaste han gjort för att klara vikten!

Israel Adesanya berättar det sjukaste han gjort för att klara vikten

UFC-mästaren Israel Adesanya berättade nyligen en historia om vad han gjorde för att klara vikten inför en match, och det är kanske ett unikt sätt att klara vikten skulle man kunna säga. Många skulle säkerligen tvivla på att det funkar…. Men inte ”The Last Style Bender”.

Israel Adesanya tar saker i egna händer för att klara vikten inför en match

”The Last Stylebender” Adesanya kommer att sätta sin titel på spel för sjätte gången i helgen på UFC 281. Han kommer att möta Alex Pereira, hans rival från hans dagar i kickboxning. Efter mycket väntan kommer titelmatchen att hållas i Madison Square Garden i New York. Den första kickboxningsmatchen mellan dessa rivaler resulterade i en seger för ”Poatan” Pereira genom beslut, men brasilianaren avslutade rivaliteten en gång för alla i returmatchen med en knockout av Adesanya i tredje ronden.

Adesanya klarade vikten för UFC 281 utan några svårigheter, men det har inte alltid varit så. Faktum är att han tidigt i sin kampsportskarriär var tvungen att ta saken i egna händer!

”Jag (onanerade) för att klara vikten. Jag var ung då och körde på det där (inget onanerande eller sex) inför matchen, innan jag visste att det var en myt, och ja… Jag blev av med några gram. Hundra gram. Jag klarade vikten. Jag var yngre då, typ 21, 22. Jag visste inte vad jag höll på med när det gäller viktnedgångar.” Säger Israel Adesanya till sportjournalisten Taylor Rooks.

The Last Stylebender tar sig igenom vått och torrt för att nå vikten

Det Adesanya sa är inte ovanligt för MMA-fighters. En del av dem tror att om de har samlag eller utför självkärlek före en match kommer deras prestationer i buren att sjunka. Det är något som den tidigare mellanviktsmästaren Michael Bisping anser är en myt, men samtidigt ser han inget fel med det om det hjälper fighters att öka sitt självförtroende!

”Det är en placebo-grej och många fighters tror på det. De tror att om de gör allt de kan, om de pushar sig själva till gränsen och gör varje minsta lilla uppoffring – och om det känns rätt för dem, (så visst, varför inte)? Eftersom ens tankesätt kontrollerar allt.” Säger Michael Bisping i en tidigare Youtube video.

Streama Adesanyas nästa match (UFC 281) online

Då är det snart dags för matchen mellan, mannen med de snabba händerna, IsraelThe Last Stylebender” Adesanya och Alex ”Poatan” Pereira. Vem tror du kommer vinna? Det är ju inte första gången de möts i buren, förra mötet så vann Pereira med knockout i tredje ronden, och den första gången så vann Pereira med beslut. Det är en väldigt spännande match som jag definitivt kommer att se live, är du sugen på att göra samma så kan du hitta de bästa stället för att streama UFC 281 online här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply