Tony Ferguson Justin Gaethje odds & speltips – betting tips inför UFC 249

Tony Ferguson Justin Gaethje odds & speltips - The Mauler tips inför UFC 249

UFC 249 odds Ferguson vs Gaethje

Odds på UFC? Betta på MMA? Spela på Tony Ferguson Justin Gaethje? Äntligen är det dags för UFC igen. Efter flera uppskjutna event kommer vi äntligen få se några av de bästa fightersen i världen göra upp i oktagonen. Galan går av stapeln under natten till 10 maj med flera duktiga fighters. Huvudmatchen är Tony Ferguson mot Justin Gaethje. Det finns dock flera andra heta matcher som vi kan njuta av under galans gång. Spela på Ferguson vs Gaethje live =>

UFC odds – spela live på UFC 249

Ska du spela på Ferguson eller Gaethje? För att höja spänningen ytterligare ger Unibet dig 10.00 i odds på Ferguson. Om du istället vill satsa på Gaethje har du möjligheten att spela till 15.00 i odds. Passa på och spela på matchen och få förhöjda odds i samband med att spela på kvällens UFC 249 hos Unibet.

Efter många om och men kommer vi äntligen får se en UFC 249. Det är dock många matchups som ändrats och andra som ställts in helt. Därför får vi nu se en gala full med amerikanska fighters. Många länder har utreseförbud vilket gör att flera utländska fighters inte kunde vara på plats för att gå sin match i Jacksonville, Florida.

Tony Ferguson Justin Gaethje odds & speltips - betting tips inför UFC 249

Betta på MMA fighten och få förhöjda odds på båda fightersen!

Unibet är ett av de bettingbolag som erbjuder bäst odds på Unibet. De har flera marknader och har även förhöjda odds på detta event. Unibet har därför tagit fram ett erbjudande för de som vill spela på UFC 249 och på någon av de fighter som kommer gå under galan.

Tony Ferguson Justin Gaethje odds & speltips

Tony Ferguson fightas mot Justin Gaethje från USA. The Maulers fight är den högst rankade fighten under UFC 249. Här har du oddsen på Ferguson vs Gaethje och speltips.

Tony Ferguson Justin Gaethje odds & speltips - betting tips inför UFC 249

UFC odds tips – Speltips UFC 249

UFC odds tips? Som ni ser är det Tony Ferguson som är favorit till att vinna huvudmatchen på UFC 249. Det är dock inga jättestora skillnader mellan de båda fightersen och Gaethje kan mycket väl vinna trots att hans odds är högre inför mötet. Ett trovärdigt spel till bra odds är dock att Tony Ferguson vinner genom KO eller TKO till 3.75 som Unibet erbjuder.

UFC Event: UFC 249
UFC Fight: Tony Ferguson vs Justin Gaethje
Speltips: Tony Ferguson vinner genom KO eller TKO
Odds: 3.75
Spelbolag: Unibet

Tony Ferguson Justin Gaethje odds & speltips - The Mauler tips inför UFC 249

Mer om UFC 249 TV-tider & kanaler

Datum & Tid: Söndag 10 maj 2020, 2020-05-10 kl. 01:00 svensk tid
Stad: Jacksonville, USA
Arena: Vystar Veterans Memorial Arena

För mer info om fighterna se bland annat UFC 249 tider, UFC 249 på TV, Ferguson vs Gaethje vilken kanal sänder matchen så hittar du info på UFC 249 svensk tid och kanal. Kolla även in all info om Ferguson vs Gaethje livestream.

Mer info hittar du även på UFC.com och UFC.tv. Läs även UFC på TV idag, UFC på TV i Sverige och UFC Viaplay gratis. för att förstå hur Viaplay Fighting fungerar. Ett par matcher att se fram emot är bland annat Conor Mc Gregor vs Nate Diaz 3, Cormier vs Silva, Mark Hunt vs Frank Mir, Jose Aldo vs Conor McGregor, Klitschko vs Fury 2Klitschko mot Fury eller Cormier vs Gustafsson 2Alexander Gustafsson titelmatch – returmatch Cormier-Gustafsson.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply