Neymar öppnar för flytt till Paris Saint-Germain

Neymar öppnar för flytt till Paris Saint-Germain

Spelarens agent öppen för flytt till den franska huvudstaden

Neymar sägs vara intresserad av en flytt till de franska ligamästarna Paris Saint-Germain och spelarens agent Wagner Riberio bekräftar att det inte är en omöjlig tanke.

Rykten har länge florerat kring Neymar och hans framtid, om huruvida han kommer att stanna i Barcelona eller flytta till en annan klubb. Ett rykte som länge har varit i omlopp är en flytt till den franska huvudstaden och Paris Saint-Germain. Nu bekräftar spelarens agent Wagner Ribeiro att det inte är en otänkbar framtid för brassen.

– Vad jag kan bekräfta är att Neymar har ett kontrakt med Barca till 2018, sade Ribeiro till L’Equipe.

– Han mår bra i Barcelona, han är gillad där och han spelar för det bästa laget i världen. Det är ingen liten sak att lyckas göra ett avtryck i en så stor klubb. Men tanken på att bo i en stad som Paris och att spela för en klubb som PSG – det är också en dröm för varje spelare. Vi får se om två år, när han är i slutet av sitt kontrakt.

De nuvarande förhandlingarna med Barcelona om en förlängning av brassens kontrakt har blivit utdragna på grund av den pågående utredningen av spelaren och hans skatteproblem. Ribeiro menade på att en flytt inom den närmsta tiden ser väldigt otroligt ut men skulle PSG visa mer konkret intresse så skulle Neymar överlägga saken.

– Det betyder att om PSG visar intresse för Neymar så kan vi diskutera det, sade Ribeiro.

– Ett kontrakt kan också rivas, om utköpsklausulen betalas. Den är enorm: 193 miljoner euro. Men jag tror inte att det är ett oöverstigligt problem för PSG, fortsatte Ribeiro.

L’Equipe hävdar att PSG skulle kunna erbjuda Neymar en lön på 20 miljoner euro per år för att locka iväg honom från Barcelona.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365