Lista: Tio världsspelare som tjänar mindre än Martin Ödegaard

Tio världsspelare som tjänar mindre än Martin Ödegaard

Tio toppspelare som har sämre lön än Martin Ödegaard

Fotbollsvärlden är inte rättvis och det vet vi alla. Det är inte svårt att upptäcka brister och fel inom dagens fotboll och ju djupare in man blickar desto värre verkar det bli. Speciellt när man kommer till frågan om pengar finns det många frågetecken att räta ut. Dagens fotbollsspelare tjänar enorma mängder pengar, något som man kan se när man jämför världens rikaste fotbollsspelare 2016, bäst betalda spelarna i Premier League 2016/2017 och bäst betalda spelarna i fotbolls-EM 2016 för att bara ta några exempel. Det kan röra sig om svindlande summor pengar som dessa fotbollsspelare håvar in varje vecka, då man kollar deras löner på hur mycket de tjänar i veckan.

Tio stjärnor som har sämre betalt än Martin Ödegaard

Real Madrids unge norske supertalang har tillhört klubben sedan januari 2015 men har ännu inte gjort en riktig a-lagsmatch. Trots detta sägs det att 17åringen tjänar runt 80 000 pund i veckan i huvudstadsklubben, summor som gör en snurrig i huvudet. Detta är dock ingen vanlig lön för en fotbollsspelare, det finns mycket bättre spelare som får mer speltid och har en större inverkan på sitt lag för mindre pengar. Men innan vi går vidare vill vi på Silly Season Sverige tipsa om ett antal andra populära listor, till exempel Europas tio mest inspirerande lagkaptener, tio anledningar till att Mourinho inte längre är ”The Special One” och talangerna med högst potential i FIFA 17 som en kan kolla igenom efter  att vi har gått igenom tio världsspelare som tjänar mindre än Martin Ödegaard.

10. Hector Bellerin

Tio världsspelare som tjänar mindre än Martin Ödegaard

Lön: 50 000 pund i veckan

Den blott 21årige försvararen blommar ut för Londonlaget Arsenal och har visat att han är en spelare att räkna med. Är en klippa i Arsenals försvar och har räddat dem från en del situationer.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply