Lista: Fem stjärnor som lämnade Juventus och blommade ut

Lista Fem stjärnor som lämnade Juventus och blommade ut

Stjärnor som lämnade Juventus och blommade ut

Stjärnor som lämnade Juventus och blommade ut? Ibland kan det vara så att man hamnar i en klubb som är enormt framgångsrik och där allting går så himla bra, och så slutar det med att man aldrig finner någonting bättre än det efteråt. Juventus är en av världens största fotbollsklubbar, nu och historiskt sett. De har – och har haft – många stjärnor på sin lönelista, de har vunnit en otrolig mängd pokaler och är kända över hela världen, med supportrar överallt. Detta kan göra det svårt, dels att slå sig in i laget men även att finna någonting som är bättre än det efteråt. Med de förutsättningar som finns i topplag kommer även förväntan att man som spelare skall vara på sin topp i klubben, men så behöver det inte alls vara.

Fem stjärnor vars karriär gick uppåt efter att ha lämnat Juventus

Stjärnor som lämnade Juventus och blommade ut? Här kommer vi att lista fem stycken stjärnspelare som visade på att det visst finns ett liv efter Juventus och att man kan blomma ut senare, under andra omständigheter. Innan vi dyker ner i listan vill vi även passa på att tipsa om några av våra andra populära listor.

5. Michael Laudrup

Lista Fem stjärnor som lämnade Juventus och blommade ut

Värvades: 1983

Lämnade: 1989

Matcher spelade: 151

Pokaler efter Juventus: 5 x La Liga, 1 x Eredivisie, 1 x Copa del Rey, 1 x Europeiska Cupen

Laudrup lånades ut under sina två första år i klubben, och när han väl fick speltid hade han svårt att få grepp om vad det var som krävdes av honom. Efter att ha gett det ett försök lämnade playmakern för FC Barcelona och blev en av världens bästa talanger som en del av Johan Cruyffs ‘Dream Team’.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply