Lista: Fem klubbar som sålt sin stjärna och presterat bättre

Lista- Fem klubbar som sålt sin stjärna och presterat bättre

Fem klubbar som blev bättre efter att de sålde sin stjärna

Det finns många spelare som man tror betyder allt. Man tror att laget inte skulle fungera utan de, men när de lämnar är det inte så farligt. Ibland blir det även bättre. Det finns väldigt många exempel på detta. Vi på Silly Season Sverige har dock tagit fram fem klubbar som blev bättre efter att de sålt sin stjärna.

Lista- Fem klubbar som sålt sin stjärna och presterat bättre

Fem klubbar som sålde sin stjärna och därefter blev bättre

Det återstår att se vilken som blir nästa klubb att göra detta drag. Nu kan vi kan i alla fall gå igenom denna lista! Fast först vill vi på Silly Season Sverige passa på att tipsa om en del andra listor som vi har gjort och som är mycket populära, till exempel 10 talanger som kan få sitt genombrott under afrikanska mästerskapen, topp nio mest extrema fotbollsplanerna och 10 spelare som inte lyckades leva upp till familjenamnet.

5. Thierry Henry, Arsenal (2007/08)

Lista Fem klubbar som sålt sin stjärna och presterat bättre

Den där kalla februari-dagen 2007 då Henry avgjorde Arsenals möte med Manchester United genom att nicka in bollen bakom Edvin van der Sar var det ingen som ens tänkte tanken på att deras hjälte skulle försvinna. Men sex månader senare hade Henry kommit överens med FC Barcelona om ett kontrakt och lämnade London. Trots detta klappade Arsenal inte ihop utan inledde säsongen starkt tillsammans med ett nytt och ungt lag, där bland annat Cesc Fabregas kom fram i en ny roll, och de hade sju vinster på åtta matcher. Dessvärre föll de samman och i slutändan utmanade de inte för titeln.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply