Topp 10: Bästa spelarna i Copa América 2024

Copa Américas största stjärnor 2024

Vilka är de bästa spelarna i Copa América 2024? Många säger att det spelas en mer fysisk fotboll i Europa och att den sydamerikanska spelstilen handlar mer om teknik och finter. I vilket fall som helst är båda typerna väldigt underhållande och ibland kan det bästa vara när de båda stilarna mixas ihop. Inatt började Copa América 2024 där flera av världens bästa spelare kommer att delta. Turneringen är fullspäckad med de absolut största namnen från de största ligorna och många av de spelat för någon europeisk toppklubb. Se och spela på fotboll live =>

Vi på Silly Season Sverige har nu valt att sätta ihop en lista med de 10 bästa spelarna i Copa América 2024, några är anfallare medan andra spelar längre ner i banan men samtliga är de bästa på sin position.

Bästa spelarna i Copa América

Tio bästa spelarna i Copa América 2024

Tidigare har vi bland annat rankat Copa Américas bästa lag, skrivit en lista med U21-EM-landslagens mest värdefulla spelare och sammanfattat tio glödheta Bundesliga-spelare på transfermarknaden. Nu har vi alltså kommit till listan där vi samlat ihop de 10 största stjärnorna i Copa América 2024! Se och spela på fotboll live =>

10) Diego Godin – Uruguay

Diego Godíns gångna säsong var inte lika bra som 2013/2014 då han vann La Liga och gick till final i Champions League med sitt Atlético Madrid, men han är fortfarande en otroligt bra försvarare och en tillgång för ’La Celeste’ som lagets ledare och kapten.

Godín har en viktig del i utvecklingen av José Maria Giménez utveckling. Giménez spelar tillsammans med Godín i mittlåset i både Atlético Madrid och i landslaget och Uruguay har det nu lyxigt med ett så pass samspelat mittbackspar som de båda Atlético-spelarna.

9. Thiago Silva – Brasilien

För många är Thiago Silva fortfarande världens bäste försvarare, därför är det många som inte förstår varför Dunga tvivlar om hur han ska ställa upp försvarslinjen. Paris Saint-Germain-försvararen är inte längre kapten i landslaget efter att Neymar tagit över bindeln och kan även snart förpassas till bänken. João Miranda ser ut att ha kommit in bra i en backlinje där Silva nu utmanas av David Luiz och Marquinhos.
Ingen tvekar dock på spelarens kvalitéer, kontroll och lugn längst bak i banan. Han är väldigt duktig på tacklingar en jätte i luftrummet. Kvalitéer som vi kommer att få se inom det närmsta.

bästa fotbollsspelarna i Copa América

8. Javier Mascherano – Argentina

Javier Mascherano, som är andrakapten i Argentina, är en av de bästa defensiva spelarna i världen. Han får ofta spela mittback i Barcelona men gör det fortfarande bra när han får spela mittfältare (vilket är hans ordinarie position) i ’La Albiceleste’.

7. Ángel Di María – Argentina

Ángel Di Maria hade en mardrömssäsong för Manchester United under 2014/2024 men hans fina form i landslaget gör att han kommer med på vår ranking över de 10 bästa spelarna i Copa América 2024.
Yttermittfältaren spelar till vänster i ett 4-3-3 där han utmanar sin ytterback på bästa möjliga sätt med sin enorma explosivitet och snabbhet. Se och spela på fotboll live =>

6. Arturo Vidal – Chile

Inför förra sommarens VM-slutspel hade det mycket om spelarens knäproblem. Han genomgick en snabb operation en kort tid innan turneringen och kunde vara tillbaka för att delta genrepet innan huvudturneringen.
I början av den gångna säsongen såg man att han var påverkad av skadan och vm-spelet men efter några månader nådde han sin formtopp igen. Han är dock inte den spelare som han var för drygt 18 månader sedan.

5. Sergio Aguero – Argentina

Sergio Agüero ser ut att vara Gerardo Martinos förstaval när det gäller anfallare i Argentinas 4-3-3-uppställning. Agüero går framför anfallare som Gonzalo Higuaín och Carlos Tevez efter sin fina säsong i Manchester City. De två sistnämnda är osäkra till spel då Higuaín inte gjort bra ifrån sig i de störa matcherna för Argentina samt att Tevez precis kommer från att ha avslutat säsongen med en Champions League-final. Se och spela på fotboll live =>

4. Alexis Sanchez – Chile

Chiles försvarslinje kanske inte är den bästa men längst fram är det Alexis Sánchez som bär facklan och gör att det finns mer gott än ont i laget. Den före detta Barcelona-spelaren har gjort en otrolig debutsäsong i Premier League med Arsenal och gjorde 16 mål och 8 assist i ligan den gångna säsongen.

bästa spelarna i Copa América

3. James Rodriguez – Colombia

James Rodríguez hade en helt fantastisk förstasäsong med Real Madrid. Trots en trög start lyckades han komma igång och visa att han var värd prislappen som man betalade för honom efter VM Brasilien förra sommaren.

James är Colombias centralpunkt i spelet och kommer att spela precis bakom lagets anfallare. Detta gör att han får mer plats att spela, skapa lägen och fördela spelet. Hans långskott är även ett av lagets bästa vapen. Se och spela på fotboll live =>

2. Neymar – Brazil

Neymar har snabbt utvecklats till en av de bästa anfallarna i världen, detta efter att endast tillbringat en säsong i Barcelona för att anpassa sig. Brasilianaren har fått igång ett grymt samspel med Luis Suárez och Lionel Messi och kommer att bli en av de mest intressanta spelarna att titta på i turneringen.
Brasilien är han lagets kapten och nummer 1 och är den som kommer att leda lagets anfall.

1. Lionel Messi – Argentina

Vem skulle vara på första plats om inte världens bäste fotbollsspelare? Lionel Messis fantastiska 2014/2024 under Luis Enrique har gjort att han utan tvekan är säsongens bäste spelare och kommer nu till turneringen i bästa form. Copa America är en av få saker som Messi aldrig vunnit och frågan är om han kommer att få lyfta pokalen detta året?

Precis som i VM förra året drömmer många argentinska fans om att vinna turneringen och Messis deltagande är en av anledningarna till att man har så pass höga förhoppningar.

Vem är den bästa fotbollsspelaren i Copa América?

Läs mer om Copa América

Detta var listan med de 10 bästa spelarna i Copa América 2024, har du tips på fler listor? kommentera gärna nedan! Läs om hur du ser alla Copa América matcher gratis! Se och spela på fotboll live =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply