Uppgifter: Bayern München har lagt bud på Lucas Bergvall

Uppgifter: Bayern München har lagt bud på Lucas Bergvall

Djurgårdens supertalang kopplas ihop med några av Europas största klubbar. Nu sägs Bayern München ha presenterat ett bud för att få till en affär i januari.

Turerna kring Lucas Bergvall fortsätter och efter att bland annat Manchester United, Eintracht Frankfurt och FC Barcelona kopplats ihop med en värvning av 17-åringen har en ny intressent nu anslutit, Bayern München. Tyskarna sägs vara väldigt benägna att hämta in mittfältaren vars prislapp stiger för varje dag som går.

Enligt tyska Sky Sport ska Bayern ha presenterat ett bud på nio miljoner euro och ska vara beredda att höja det till tio miljoner euro för att få till en affär.

Samtidigt sägs FC Barcelona ligga bäst till i jakten på Bergvall som ska ha gett grönt ljus till spanjorerna. Barcelona behöver dock höja sitt bud för att kunna knyta till sig mittfältaren, något man förväntas göra inom kort. Spansk press skriver att det finns en optimism hos klubben och att tanken är att få till en värvning i januari men att Bergvall stannar i Djurgården fram till sommaren.

Bergvall har kontrakt med Djurgården till och med säsongen 2025.

SE ÄVEN: Uppgifter: AC Milan intresserade av svenske anfallsstjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply