Uppgifter: AC Milan intresserade av Viktor Gyökeres

Uppgifter: AC Milan intresserade av Viktor Gyökeres

Flera storklubbar sägs visa intresse för Viktor Gyökeres. Nu kommer uppgifter om att AC Milan gått in i jakten på spelaren som gör succé i Sporting Lissabon.

Den fina formen håller i sig för Viktor Gyökeres som fortsätter att ösa in mål i den portugisiska ligan. Prestationerna har inte gått obemärkta förbi och klubbar som bland annat Chelsea och Manchester United har båda ryktats vara intresserade svensken. Nu kommer uppgifter om att det även ska finnas intresse från Serie A. Detta enligt uppgifter i italiensk press.

Det är La Gazzetta dello Sport som skriver att Gyökeres är ett av namnen som AC Milan har på önskelistan när det kommer till att värva en ny anfallare. Detta tillsammans med bland annat RB Leipzigs Benjamin Sesko, Feyenoords Santiago Gimenez och Lilles Jonathan David.

25-åringen ska vara intressant för Milan men ett stort frågetecken är hur italienarna ska kunna betala för en övergång. Sporting Lissabon sägs inte släppa anfallaren för under 100 miljoner euro, som är spelarens utköpsklausul, samtidigt som man konkurrerar med andra klubbar.

Efter endast ett halvår i den grönvita klubben ryktas Gyökeres kunna lämna. Men Sportings tränare Ruben Amorim har tidigare satt att han tror spelaren stannat i alla fall säsongen ut.

Denna säsong har Viktor Gyökeres stått för 22 mål och 10 mål på 25 matcher i Sporting som han har kontrakt med till och med sommaren 2028.

SE ÄVEN: Arsenal leder i jakten på tidigare supertalangen

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply