Hur går Sverige vidare till VM 2018? Så går Sverige till VM 2018!

Hur går Sverige vidare till VM 2018? Så går Sverige till VM 2018!

Hur går Sverige till VM 2018? Så går Sverige vidare till VM 2018!

Här förklarar vi hur Sverige kan gå vidare i fotbolls VM-kvalet. Går Sverige vidare i VM-kvalet? Vad tror du? Det såg otroligt svårt ut för Sverige att ta en direktplats till 2018 års upplaga av fotbolls-vm, som denna gång spelas i Ryssland. I Sveriges kvalgrupp fanns de båda favoriterna Holland och Frankrike. Sverige lyckades bli bästa två och spelar playoff mot Italien.

Här hittar du all info om vem Sverige möter i Playoff och när möter Italien Sverige. I mitten av oktober blev Sverige klara för playoff och man gör upp tillsammans med Italien om en plats som tar Sverige till VM 2018. Det är endast en match som återstår innan ett eventuellt avancemang. Men vad krävs för att Sverige ska gå vidare till VM?

När det kommer till playoff och dubbelmöte räcker det inte bara att vinna en av matcherna, man måste även få till ett bra resultat i match nummer två. Returmötet på San Siro i Italien är direkt avgörande för om vi får se Sverige vidare till VM fotboll och det är nu de ska göra om om vi får se Sverige klara för VM.

Odds Sverige fotbolls VMOddsFörhöjt odds
Sverige vinner mot England4,6520,00
England vinner mot Sverige1,84
Sverige vidare till semifinal1,5510,0015,00
Odds Sverige vinner VM26,00
Odds Sverige två bästa i VM23,00
Odds Sverige fyra bästa i VM3,05
1 000 kr riskfritt spel1000 kr >

Hur tar sig Sverige till VM 2018?

Vad krävs för att Sverige ska gå vidare till VM? För att Sverige ska ta sig vidare till VM i Ryssland behöver man få med sig ett resultat mot Italien i returen på måndagskvällen. Det finns många olika sätt som Sverige kan gå till VM på. Då Sverige vann första mötet med 1-0 kan vi nu bekräfta vad som krävs för att Sverige ska gå till VM.

Vad krävs för att Sverige ska gå till VM 2018?

Hur kommer Sverige till VM? Då Sverige vann den första matchen med 1-0 har man en fördel när man åker till Milano och San Siro på måndagskvällen. Sverige går vidare till VM om man spelar oavgjort eller förlorar med max ett mål. Det enda resultatet som skulle ta matchen till en förlängning är om Italien vinner med 1-0. I annat fall (till exempel 2-1 eller 3-2) går Sverige vidare tack vare mål på bortaplan. Du kan läsa mer om bortamålsregeln här =>

Hur går Sverige vidare till VM 2018? Är Sverige klara för VM 2018?

Hur går med VM fotboll Italien Sverige? På frågan ‘Är Sverige klara för VM 2018?‘ kan vi tyvärr inte svara ännu. Sveriges har returmatchen framför sig mot stornationen Italien som inte missat ett världsmästerskap sedan 1958. Italien är dock inte vad man var tidigare och då man haft flertalet tveksamma resultat under VM-kvalet är hoppet stort på den svenska sidan. Något att tänka på är att Italien inte förlorat två matcher i ett VM-kval sedan 1958, då spelades VM i, just det, Sverige.

Precis som Sverige slutade Italien på andra plats i sin grupp efter att ha fått se sig besegrade av Spanien. Förutom matcherna mot Spanien vann man flera möten med på pappret sämre lag med uddamålet. I den näst sista omgången av VM-kvalet fick man även endast 1-1 hemma mot Makedonien. Sverige vann även första mötet och nu har många hopp om en plats i VM 2018 som avgörs i Ryssland.

Vad krävs för att Sverige ska gå till VM

LIVEODDS + SPELLIVEODDS + SPELLIVEODDS + SPEL
+ 1000 kr i bonus+ 1000 spelkrediter i bonus+1000 kr I bonus
Live stream gratis hos UnibetLive stream gratis hos bet365Sverige Italien TV-kanal – vilken kanal visar Sverige – Italien Playoff VM 2018?
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!

Sveriges väg till VM-kval, playoff och VM 2018

För att ha någon chans alls att få spela VM 2018 krävdes det att Sverige skulle ta en av de två topplaceringarna i Grupp A. Det lag som vann gruppen gick direkt till huvudturneringen. Det blev som förväntat en andraplats för Sverige. Sverige slutade tvåa och får således spela play-off för att kunna ta sig till turneringen. De åtta främsta tvåorna ställs mot varandra. Den sämsta tvåan får alltså inte chansen att spela play-off.

Vilka tvåor går vidare i VM-kvalet? Holland (3,75), Schweiz (1,91), Tjeckien (17), Wales (3,3), Wales (3,3), Danmark (4.00), Bosnien-Hercegovina (12), Ukraina (1,36), Belgien (1,18) och Kroatien (1,91) var de förväntade grupptvåorna enligt oddset. Endast 8 av de bästa tvåorna kunde gå vidare till Playoffen. Det gjorde att man inte kunde ligga på latsidan även om man ville säkra en andraplats innan kvalet är färdigspelat.

Odds Sverige gå vidare VM-kvalet

Sveriges enda möjlighet att gå vidare är genom playoffen mot Italien. Spelbolagen trodde inte att Sverige går vidare i VM-kvalet genom playoffen. Enligt oddsen för Sverige (2,10) i gruppen så var Frankrike (1,05) given favorit. Spelbolagen trodde att Holland (1,44) skulle sluta tvåa i VM-kvalgrupp A. Så här såg oddsen ut i Sveriges VM-kvalgrupp (A):

Odds gruppvinnare

Odds placering 1-2

Hur går Sverige vidare till VM? Så går Sverige till VM!

För den som ville tippa på att Sverige går vidare till VM 2018 kunde spela på att blågult skulle komma etta eller två till oddset 2.10. Att Sverige skulle stå som vinnare av kvalgrupp A gav 9.0 i odds. Nu slutade inte som spelbolagen trodde utan Sverige spelar playoff mot Italien där man redan vunnit första mötet.

 

Hur kan Sverige gå vidare i VM-kvalet?

Mer om Italien – Sverige playoff match VM-kvalet 2018

Vilken tid Italien – Sverige? Vilken kanal Italien Sverige? Kanal 5 och Dplay sänder Sveriges playoff match mot Italien kl. 20:45. För dig som gillar att betta online så finns många bra oddsbonusar och odds tips att spela på när det gäller VM-kvalmatchen mellan Sverige och Italien.

LIVEODDS + SPELLIVEODDS + SPELLIVEODDS + SPEL
+ 1000 kr i bonus+ 1000 spelkrediter i bonus+1000 kr I bonus
Live stream gratis hos UnibetLive stream gratis hos bet365Sverige Italien TV-kanal – vilken kanal visar Sverige – Italien Playoff VM 2018?
HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!HÄMTA BONUS!

Hur går Sverige vidare till VM 2018? Mer om VM-kvalet och lagen som går vidare till VM!

Vilka går vidare från VM-kvalet? Läs mer om detta på vilka går vidare i VM-kvalet?

Kolla på odds VM-kval fotboll 2017 vinnare innan du slutligen tippar på Sverige -Italien. Här hittar du mer om Italien Sverige vilken tid, Italien Sverige vilken kanal och Italien Sverige speltips och Italien Sverige odds.

Fler oddset tips får du leta upp själv hos de olika spelbolagen och betting sidorna och framförallt hos de svenska spelbolagen. Försök att hitta bästa oddsbonusar när det kommer till betting online och betting sidor med live stream.

Läs mer om Sveriges spelschema VM-kval 2017VM-kval tabell Sveriges VM-kvalgrupp och VM-kval Sydamerika spelschema. Ifall man vill se VM-kval live stream gratis så kan man alltid streama VM-kvalet eller se VM-kval live stream gratis. Du kan även läsa lite mer om Sveriges VM-kvaltrupp i fotboll här och om Italiens trupp här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply