Kommer David Luiz lämna Chelsea FC i januari?

David Luiz är en spelare som det snackas mycket om nu angående hans situation i Chelsea. Antonio Conte har sagt i en intervju i tidningen Sky Sports att Andreas Christensen är framtiden för klubben. David Luiz har varit i Chelsea under två sejourer och han har vunnit Premier League, FA-cupen, Champions League och Europa League med klubben.

Förra säsongen var David Luiz given i laget och var en stor faktor till att Chelsea tog hem ligatiteln till London. När Conte värvade tillbaka Luiz till säsongen 2016/2017 var det många som höjde sina ögonbryn och undrade varför?

Kommer David Luiz lämna Chelsea FC i januari?

Chelsea har roterat sin tre backslinje många gånger redan under denna säsongen eftersom man har varit darriga i försvaret. Gary Cahill och Cesar Azpilicueta känns givna i backlinjen men vem som tar den tredje platsen i försvaret är svårt att säga på förhand. Antingen blir det Rudiger, Christensen eller David Luiz.

Mycket talar för att Luiz kommer lämna klubben i januari eftersom han inte längre är förstavalet. Man får helt enkelt se vart denna saga landar någonstans.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Chelsea-spelarna

Kommer David Luiz lämna Chelsea FC i januari?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply