Zlatan Ibrahimovic: ”Stora saker kommer hända”

Zlatan Ibrahimovic: "Stora saker kommer hända"

Zlatan Ibrahimovic till Manchester United?

Efter att Zlatan Ibrahimovic svarat kryptiskt på en fråga om han vill flytta till Premier League drar spekulationerna igång om att svensken kan återförenas med Jose Mourinho i Manchester United.

Zlatan Ibrahimovics framtid fortsätter att vara oviss. Det har rapporterats om att från att Kinesisk klubb erbjuder Zlatan Ibrahimovic superlön och att anfallaren öppnar för Qatar. Det har även pratats om en övergång med Zlatan Ibrahimovic till Manchester United, ett rykte som mycket väl kan stämma.

Den svenske superstjärnan blev i dagarna tillfrågad av en engelsk journalist om han skulle kunna flytta till England, och Zlatan svarade öppet.

– Jag har tre månader kvar här. Vad händer sedan? Stora saker kommer att hända. Låt oss se vad som kommer att hända, ska svensken ha sagt efter lagets senaste match.

I matchen mot Chelsea i tisdagens Champions League stod Zlatan för ett av målen när hans Paris Saint-Germain och efter matchen ska svensken ha sökt upp de engelska journalisterna för att ge en hint om en potentiell flytt till Old Trafford

– Låt oss bara säga att jag är i form för det, svarar Ibrahimovic hemlighetsfullt på Daily Mirrors fråga.

Kan återförenas med Jose Mourinho

Mycket tyder på att José Mourinho är klar för Manchester United och portugisen kan vara en av anledningarna till svensken kan flytta till Premier League i sommar. De båda har tidigare jobbat tillsammans i Inter och har en väldigt bra relation med varandra.

Samtidigt kommer rapporter från Italien som menar att spelaren inte ser negativt på att återvända till Serie A där han tidigare representerat Juventus, Inter och AC Milan innan det bar av till Camp Nou och FC Barcelona. Även lag från Bundesliga ska vara intresserade av att locka till sig svensken som kan gå gratis i sommar då hans kontrakt med PSG löper ut.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply