Thiago Alcantara följer inte med Guardiola till Manchester City

Thiago Alcantara följer inte med Guardiola till Manchester City

Thiago Alcantara kommer inte följa med Pep Guardiola till Manchester City

Thiago Alcantara säger att han inte kommer följa med sin tränare till Premier League. Spanjoren tecknade ett nytt fyraårs avtal i somras med de tyska giganterna.

När Pep Guardiola skrev på för Manchester City har det spekulerats i vilka spelare han kommer att värva och vilka han kommer ta med sig ifrån Bayern München. En av de det har ryktats om är spanjoren Thiago Alcantara, men enligt honom själv kommer han inte lämna Tyskland och de tyska mästarna, uppger Daily Mirror.

– Det kommer alltid spekuleras och finnas massa rykten men jag kommer inte att lämna Bayern München, jag hade inte skrivit på en nytt fyraårskontrakt i somras om jag hade tänkt lämna.

Spelade under Pep i Barcelona

Det var Guardiola som plockade upp Thiago från Barcelona B och gav honom chansen i A-laget. Där blommade han ut till en av världens mest intressanta innermittfältare. När Pep Guardiola flyttade till Bayern München var det han som ville ha med Thiago ifrån Barcelona. Men i år har det inte gått lika bra för den tekniske spanjoren som har dragits med skador under säsongen som har gjort att han bara kunnat starta i 9 matcher i ligan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply