Yuto Nagatomo avvisade Manchester Uniteds bud

Yuto Nagatomo nobbar Manchester United

Spelaren erkänner för Inters egna tv-kanal att han nobbat bud från Manchester United för att stanna på Guiseppe Meazza under en längre tid.

Yuto Nagatomo flyttade till Inter för fem år sen och har gjort över 130 ligamatcher för det svartblåa laget. Hans fina insatser för klubben har gjort att en hel del lag kommit med erbjudande om att flytta. En av de intresserade klubbarna sägs vara Manchester United där Louis van Gaal ska vilja värva spelaren efter att inte kunna räkna med Luke Shaw, Ashley Young, Antonio Valencia och  Marcos Rojo. Den 29-årige japanen ska enligt den holländske tränaren vara perfekt för The Red Devils och nu berättar spelaren själv att han nobbat ett bud från Old Trafford-klubben.

– Jag gillar allt med Inter. Jag vill stanna här under en lång tid och förlänga mitt kontrakt. Jag nekade ett bud från Manchester United då min önskan är att stanna här i Inter, säger spelaren till den italienska klubbens officella tv-kanal.

Inter vill värva John Terry

Sen det stod klart att John Terry lämnar Chelsea efter säsongen har det spekulerats runt var 35-åringen kommer att spela sin fotboll den kommande säsongen. På tisdagen rapporterade vi på Silly Season Sverige att John Terry går mot drömlön i Kina men nu har en ny klubb lagt sin i i jakten på locka till sig försvararen.

Enligt Daily Star har nu även Inter tankarna på att erbjuda mittförsvararen ett kontrakt men det är fortfarande oklart hur mycket Terry skulle komma att tjäna i Serie A om han väljer att flytta dit.

John Terry har gjort hela 477 matcher för Chelsea och totalt har det blivit 40 mål för lagkaptenen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply