Manchester United jagar Real Madrid-trio

Manchester United jagar Real Madrid-trio

Den engelska klubben riktar blickarna mot Spanien

Om José Mourinho tar över Manchester United vill han värva tre spelare från Real Madrid, uppger Daily Mirror.

Det har länge ryktats om att Louis Van Gaals jobb hos Manchester United hänger på en skör tråd. Det har spekulerats om vem som ska bli hans ersättare, om han får lämna klubben. I veckan kom uppgifter om att José Mourinho är klar för Manchester United. Ännu är inget officiellt, men Mourinho verkar i alla fall ha en plan om han skulle bli ny tränare för den engelska storklubben.

Om José Mourinho tar över Manchester United är det främst tre spelare som han skulle vilja värva för att förstärka truppen. Alla tre tillhör Real Madrid. Spelarna som portugisen vill värva är Gareth Bale, Luka Modric och Raphael Varane, uppger Daily Mirror.

En potentiell övergång för Raphael Varane till Manchester United är ingen nyhet. Det ryktades det om redan för två dagar sedan. Dock ska Gareth Bale vara den som man helst värvar till Old Trafford. Ryktena mellan dessa två parter verkar aldrig vilja ta slut. Nu har de blossat upp på nytt. Nyheterna om Modric till Old Trafford är inte heller nya. United har siktat in sig på Modric sedan en lång tid tillbaka.    

Det var snart tre år sedan José Mourinho lämnade Real Madrid. Han tränade både Modric och Varane under sin tid i den spanska huvudstaden. Nu hoppas portugisen att han kan locka sina gamla adepter till England. Dessutom vill han få med sig en walesare på köpet.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply