Bekräftat: John Terry lämnar Chelsea efter säsongen

Bekräftat: John Terry lämnar Chelsea efter säsongen

Chelsea förlänger inte med John Terry

Enligt engelska medier kommer Chelsea inte att förlänga kontraktet med John Terry som går ut till sommaren, istället väntar en flytt utomlands.

John Terry har varit Chelsea-spelare under hela sin tid som professionell fotbollsspelare. Den engelske landslagsmannen har vunnit samtliga klubblagstitlar med klubben och anses även vara den mest framgångsrika kaptenen i klubbens historia. Nu står det dock klart att mittförsvararen gör sin sista säsong i den engelska huvudstadsklubben.

Enligt brittisk media ska Chelsea nu ha meddelat att man inte kommer att förnya spelarens kontrakt. John Terry har själv sagt att han inte kommer att flytta till en annan klubb i England men att han inte kommer att avsluta sin karriär än. Det som ligger närmast till hands är spel i MLS där flera gamla Premier League-spelare nu håller till. I New York City FC spelar bland annat den före detta lagkamraten Frank Lampard.

Stamford Bridge-klubbens lagkapten förlängde sitt kontrakt så sent som 26 mars förra året då det stod klart att han skulle komma att stanna i Chelsea under säsongen 2015-2016. Nu blir det dock ingen fortsättning för 35-åringen som gjort över 470 ligamatcher i den blåa tröjan.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365