West Ham snodde poäng på St Marys

bet365

Southampton går som tåget i Premier League där man inför dagens match hade tre raka segrar och ett mer betryggande avstånd ner till botten, jämfört med klubbens sits för några veckor sedan. På lördagen fick man dock se sin vinstsvit brytas, där gästande West Ham snodde åt sig halva kakan.

Det var dock Southampton som var det bättre laget på ett ruskigt St Marys, där Rickie Lambert hade den bästa möjligheten i den första halvleken. Avslutet från engelsmannen räddades dock snyggt nere vid den närmaste stolpen av Jääskeläinen.

I den andra halvleken kom dock rättvist ledningsmålet, där det var Gaston Ramirez som stod för målskyttet. Visserligen hade anfallaren rejält med flyt när hans första avslut tog på de två blockerande West Ham-försvararna och tillbaka till spelaren, men fri med målvakten skickade han in den kyligt till 1-0.

Med blott minuter senare kom bakslaget för hemmalaget, när gästande West Ham fick en frispark i bra läge. Anfallaren Andy Carroll tryckte till med ett lågt avslut som, via Southamptonben, letade sig in bakom Boruc i hemmamålet.

Efter det jagade främst Southampton segern, med fina möjligheter för bland annat Rickie Lambert, men West Ham stod emot och matchen slutade 1-1.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365