West Bromwich förlänger med målvakt

Boaz Myhill har den här säsongen fått agera backup till Ben Foster i WBA-målet, men när den förre Manchester United-spelaren blev skadad fick Myhill hoppa in och gjorde det med bravur. Därför belönas han med ett nytt kontrakt som sträcker sig i ytterligare två år.

West Bromwichs direktör Richard Garlick anser att truppen har bra målvakter och hyllar coachen Dean Kiely för dennes arbete med de tre målvakterna, Ben Foster, Boaz Myhill and Luke Daniels:

”Den här säsongen har vi sett att det är bra att ha en andremålvakt,” sade Garlick. ”Boaz har definitivt deltagit i vår framgång och tagit chansen när Ben Foster varit skadad.”

”I Barclays Premier League är det viktigt att du har ett andraval som du kan lita på men som också kan sätta press på förstavalet.”

”Alla i klubben tror på båda två, även Luke Daniels, vi har tre bra målvakter så pushar varandra under träning och kommer bra överens.”

”Det är ett bra bevis på allt arbete Dean Kiely har lagt ner, att vi har en så stark målvaktsbesättning där alla är glada att kunna hjälpa varandra oavsett vem som spelar.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply