Wenger: ”Det är en glädje att se Kim”

Kim Källströms flytt till Arsenal fick väldigt mycket uppmärksamhet, framförallt för att den svenske landslagsmannen värvats med en ryggskada. den skadan har hindrat 31-åringen från att göra sin debut, men nu är han skadefri och han imponerar på lagets träningar.

– Jag tror att han kan spela en viktig roll i slutet av säsongen. Vi är väldigt glada över att ha honom här eftersom, på daglig basis, är det en glädje att se honom, säger Arsene Wenger till klubbens hemsida, säger klubbens tränare Arsène Wenger.

För tillfället är flera mittfältsstjärnor skadade i The Gunners trupp, men den franske stortränaren tror att Källström kan få en stor betydelse under säsongens slutspurt.

– Han är en fantastisk kille. Hans motivation och attityd har varit perfekt. Detsamma gäller hans vilja att arbeta hårt. Som jag tidigare förklarat har vi inte betalat för honom när han varit skadad. Vi fick ett bra avtal med Spartak Moskva och det var på slutet av dagen så det handlade om att värva honom eller ingen. Nu när Jack, Aaron och Mesut är skadade så är vi glada att ha honom. Han kan komma att få en väldigt stor inverkan på vår säsong.

Det återstår att se om Källström får debutera under söndagens derby mot ärkerivalen Tottenham.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365