Wenger bekräftar: ”Kommer fortsätta träna”

Wenger bekräftar: "Kommer fortsätta träna"

Wenger tänker fortsätta

Fransmannen som tränat Arsenal sedan oktober 1996 säger i en intervju att han kommer fortsätta med tränarkarriären även efter han lämnat Arsenal.

Det är alltid mycket skriverier om Arsene Wenger och Arsenal. Under de senaste åren har det väckts en debatt huruvida fransmannen borde fortsätta på tränarbänken eller inte på Emirates Stadium och det är många som vill se ett tränarbyte. Det senaste namnet som varit på tapeten är Fabio Capello som nyss rivit kontraktet i den kinesiska superligan.

Nu säger Wenger att han en sak klar för sig. Han vill fortsätta träna efter att han lämnar Arsenal. I en intervju med beIN Sports säger fransmannen att han kommer fortsätta träna så länge han orkar.

– Självklart vill jag fortsätta tränarkarriären efter Arsenal. Så länge jag känner att jag har psyke och vilja för det. Mycket beror på hur jag kommer vara psykiskt och rent mentalt. Det är ett beslut jag kommer få ta längre fram. I detta nu lever jag för dagen och vill göra det bästa jag kan för min klubb. Jag tänker inte så mycket på framtiden, säger han och fortsätter:

– Du är inte tränar i en klubb som Arsenal utan att vara väldigt tävlingsinriktad och offrar livet för klubben. Jag kommer fortsätta på samma sätt till slutet av säsongen och till slutet av mitt kontrakt, om jag kan göra det. Efter det vet jag inte vad jag kommer att göra, avslutar han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply