Uppgifter: Manchester United jagar Arturo Vidal

Uppgifter: Manchester United jagar Arturo Vidal

Arturo Vidal på Manchester Uniteds önskelista

Jose Mourinho ska ha bett klubbledningen om en värvning av Arturo Vidal till sommaren. Detta då han vill förstärka mittfältet ytterligare.

Manchester United är inte nöjda med den trupp man sitter på. Man må ligga på andra plats i tabellen men med hela 16 poäng upp till Manchester City i ledningen vill The Red Devils nu göra förändringar. Det har pratats om värvningar både till mittfältet och anfallet och nu har ett nytt namn dykt upp när det kommer till mittfältet.

Enligt chilensk press ska Manchester United nu ha visat intresse för spelaren och att man siktar på att knyta till sig landslagsmittfältaren under sommaren. Det är tidningen La Cuarta som skriver att Mourinho ser Vidal som ett alternativ då Michael Carrick kommer lägga skorna på hyllan. Även Marouane Fellaini ser ut att lämna Old Trafford när hans kontrakt går ut till sommaren.

Nu skriver tidningen att United kan komma att erbjuda upp emot 50 miljoner euro för att knyta till sig Vidal vars kontrakt med Bayern går ut sommaren 2019. United sägs vara beredda att ge spelaren ett fyraårskontrakt med en lön på 14 miljoner euro per säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365