Villa tog ett nytt steg mot kontraktet

Idag tog Norwich emot bottenkonkurrenten Aston Villa i hopp om att ta ett enormt kliv mot ett nytt PL-kontrakt, det var samma utgångsläge för både lagen. Till slut blev det formstarka Aston Villa som besegrade formsvaga Norwich efter tre mål av engelsmänn, den hetaste av dem var Agbonlahor.

Matchen stod och vägde rejält under den första halvleken. Norwich var det spelförande men lika bleka var man framåt. Publiken skulle få vänta tills efter paus innan man fick se någon riktigt action.

Dödläget spräcktes efter en individuell prestation. Gabriel Agbonlahor skakade av sig en motspelare innan han skickade iväg en projektil från 25 meter, rakt in i det nedre hörnet bakom Bunn i hemmamålet. Matchen sparkades till liv ordentligt efter målet, både på läktaren och på planen.

Med femton minuter kvar fick hemmalaget straff. Joe Bennett fällde Snodgrass och en korrekt straff blåstes. Grant Holt klev fram och skickade in straffen säkert på en annars svag säsong från Norwich centertank. Men ännu en gång skulle man gå av planen missnöjda.

I den 89e minuten sprang den snabbe Agbonlahor förbi den också snabbe Bassong och avslutade på ett fint sätt, lågt bakom Bunn. Glädjescener på bortaklacken när man tog en jättekliv mot ett nytt kontrakt i PL. Norwich får kämpa vidare i motvind i hopp om att stanna i Premier League.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply