Victor Nilsson Lindelöf svarar om Saudiarabien-flytt

Victor Nilsson Lindelöf svarar om Saudiarabien-flytt

Den svenske landslagskaptenen Victor Nilsson Lindelöf, 29, har flera gånger ryktats bort från Manchester United de senaste åren.

Så sent som i januari förlängde han sitt kontrakt med klubben ett år till, men det har inte stoppat uppgifter från brittiska medier om att United ändå kan sälja Lindelöf i sommar. Det har bland annat ryktats om intresse från Real Madrid, Milan och Inter, men även från saudiska klubbar.

På den nuvarande landslagssamlingen inför träningsmatcherna mot Portugal och Albanien svarar Nilsson Lindelöf på ryktena och frågorna om hans framtid. På frågan om vad han tänker kring en flytt till Saudiarabien svarar han:

– Jag har faktiskt inte tänkt på det. Jag känner kanske inte riktigt att jag är där i min karriär, att jag vill gå ner mig till att flytta bort. Jag känner att jag vill stanna i Europa och spela fotboll på den nivån, säger Nilsson Lindelöf till Fotbollskanalen.

Den svenske mittbacken kom till Manchester United från Benfica under sommaren 2017 och har spelat över 250 matcher för Premier League-jätten.

LÄS MER: United kan ersätta Ten Hag med toppnamn

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply