bet365

Bakslaget: Getafe vill låna in Greenwood – United vill sälja

Uppgifter: Getafe hoppas kunna behålla Mason Greenwood

Mason Greenwood är denna säsong utlånad från Manchester United till Getafe i La Liga. Nu hoppas spanjorerna kunna behålla spelaren även nästa säsong.

Det har blivit succé för Mason Greenwood efter flytten till den spanska ligan. 22-åringen har växt ut till en av stöttepelarna i Getafe och totalt har det blivit åtta mål och fem assist under säsongens gång. Siffror som gjort att Getafe ska vara väldigt benägna att låna in engelsmannen även nästa säsong, enligt uppgifter.

Det är The Sun som skriver om Getafes intentioner om att försöka få till ett nytt låneavtal för spelaren. Det kommer dock inte bli lätt då intresset för Greenwood är stort.

Samtidigt skriver tidningen att United kan sätta käppar i hjulen för Getafe i sommar. Engelsmännen ska nämligen ha bestämt sig för att endast släppa spelaren om det handlar om en permanent övergång. Något som inte ser ut att vara möjligt för Getafe på grund av prislappen på 45 miljoner pund.

Samtidigt har Greenwood kopplats ihop med bland annat Atlético Madrid och Real Sociedad som båda sägs vara intresserade av spelaren.

Spelarens kontrakt med United sträcker sig till och med sommaren 2025.

SE ÄVEN: Svenska anfallsstjärnorna jagas av Arsenal till sommaren

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply