• Error, no group ID set! Check your syntax!

Victor Lindelöf aktuell för Everton

Victor Lindelöf aktuell för Everton

Efter en säsong på Old Trafford – kan gå till Everton

Efter två hela säsongen i Benficas A-lag köpte Manchester United tillslut den svenske mittbacken Victor Lindelöf Nilsson. Men redan i sommar kan den engelska klubben komma att sälja honom igen.

“VNL”, Victor Nilsson Lindelöf, är just nu med i Sveriges VM-VM-trupp till Ryssland, som är inne i sina sista förberedelser innan lasset går till landet som ska hålla i världsmästerskapet den här gången.

För den svenske försvararen kan det dock handla mer om än att bara koncentrera sig på hur gruppspelet i VM 2018 kommer att gå, där Sverige ska försöka avancera som sämst två, troligtvis efter Tyskland i Grupp F.

Kan lämna United efter en säsong

Det har under ett tag ryktats om att Manchester United ska låna ut den 23-årige svensken. Nilsson Lindelöf, som precis gifte sig, har fått utstå stor kritik. Inte minst under sina första matcher, även om han kom in mer i det hela med tidens gång.

Dock verkar United ha svårt med att ge för mycket tid. inte mist med tanke på att mittbacken kostade uppemot 350 miljoner kronor. Därför kan han komma att spela i Liverpool-klubben Everton till nästa säsong, skriver The Sun. Om det handlar om ett köp eller lån har dock inte framkommit, men troligtvis blir den svenske landslagsmannen utlånad.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply