Uppgifter: Wenger vill se Forsberg i Arsenal

Uppgifter: Wenger vill se Forsberg i Arsenal

Forsberg ersätter Alexis Sánchez?

Svensken kan ersätta Alexis Sánchez som ser ut att ha gjort sitt i Arsenal. Detta enligt italiensk press som kommer med info under tisdagsmorgonen.

Alexis Sánchez ser efter många om och men ut att ha gjort sitt i Arsenal. Destinationen ser ut att bli Manchester United och nu vill Arsene Wenger ha in en ersättare till chilenaren. Det har pratats mycket om både Julian Draxler och Pierre-Emerick Aubameyang som nästa nyförvärv men nu har ett nytt namn kommit upp på listan. Calciomercato.it skriver nämligen att Arsenal vill värva Emil Forsberg som ersättare till Alexis. Svensken står högt upp på Wengers önskelista och Gunners sägs komma göra ett försök för att få till en värvning.

Uppgifter- Wenger vill se Forsberg i Arsenal

Det kommer dock inte bli speciellt lätt för Emirates-klubben att köpa loss Forsberg. RB Leipzig ska nämligen inte vara speciellt intresserad av att släppa sin 26-årige stjärna redan i vinter. Detta samtidigt som även Manchester United har blicken fäst på mittfältaren. Mourinho ska nämligen varit på plats under Sveriges playoff-match mot Italien på Friends i höstas.

I Italien skriver man även att AC Milan är på jakt efter Emil Forsberg. Ett rykte som snurrat under en längre tid.

Emil Forsbergs kontrakt med Leipzig sträcker sig till och med sommaren 2022.

SE ÄVEN: Arsenal beredda betala stort för Dortmund-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply