Uppgifter: Dortmund sätter prislapp på Aubameyang

Uppgifter: Dortmund sätter prislapp på Aubameyang

Aubameyang närmar sig flytt

Anfallaren som under det senaste året gjort näst intill allt för att få till en flytt från Dortmund ser ut att lyckas. Nu sätter klubben en prislapp för de som vill köpa loss Aubameyang.

Det har endast varit en tidsfråga innan Pierre-Emerick Aubameyang lämnar Dortmund. Nu ser det hela ut att bli av och enligt uppgifter har man satt ett pris för att släppa anfallaren. Enligt tysk press kan Gabon-anfallaren lämna redan i januari och för de som vill köpa loss spelaren har nu ett fast pris.

Det är BILD som kommer med uppgifter om att Dortmund kräver 70 miljoner euro för spelaren som tidigare ryktats kunna gå för över 100 miljoner. Försäljningen av Ousmane Dembélé samtidigt som ‘Auba’ endast har 18 månader kvar på sitt kontrakt har dock gjort att man valt att sänka priset.

Uppgifter- Dortmund sätter prislapp på Aubameyang

Lämnat in transferbegäran

Det såg ut att vara väldigt nära en affär i somras, men istället kommer det troligen ske under de kommande två veckorna. Spelaren har meddelat Bundesligaklubben att han vill lämna samtidigt som flera klubbar ska ha visat intresse för spelarens tjänster. Det är framför allt Arsenal, Liverpool, Real Madrid och AC Milan som anmält sitt intresse. Även den kinesiska superligan ska vara ett alternativ för 28-åringen.

SE ÄVEN: Avslöjar: Aubameyang flyttar till Kina

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply