Uppgifter: United vill värva Aleix Vidal

Uppgifter: United vill värva Aleix Vidal

Aleix Vidal till Premier League

Ytterbacken som inte fått den speltid han förväntat sig i FC Barcelona kan vara på väg att lämna. Detta för spel i Premier League där flera klubbar är intresserade.

Aleix Vidal har inte haft det lätt sen flytten från Sevilla till FC Barcelona. Först fick han stå sex månader utan spel på grund av Barcelonas transferförbud och därefter klickade det inte med tränaren. Skador var också ett problem för högerbacken och nu kan han komma att lämna Camp Nou, detta redan i vinter.

Uppgifter- United vill värva Aleix Vidal

Det är den spanska tidningen Estadio Deportivo som kommer med uppgifter om att Aleix Vidal kan lämna Barca och istället styra skutan mot Premier League. På de brittiska öarna finns det flera klubbar som ska vara intresserade av spelarens tjänster. Det är framför allt Manchester United med Jose Mourinho i spetsen som ska vilja värva Vidal under de kommande veckorna. Man är dock inte ensamma om en eventuell värvning av den före detta Sevilla-spelaren. Även Manchester CityLiverpool och Everton ska finnas på radarn för spelaren vars kontrakt går ut sommaren 2020.

Barcelona betalade 17 miljoner euro för Aleix Vidal när han anslöt till klubben sommaren 2015. Vad han skulle kosta nu är oklart.

SE ÄVEN: Uppgifter: Griezmann med sjukt lönekrav till Manchester United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply