Uppgifter: Mourinho detaljer från att förlänga

Uppgifter: Mourinho detaljer från att förlänga

Mourinho kan stanna i United

Portugisen som tidigare sagts kunna lämna Manchester United ser nu ut att ha gjort en helvändning. Mourinho ska nu nämligen vara nära att förlänga med The Red Devils.

Man vet aldrig riktigt var man har Jose Mourinho. Ibland rapporteras det att portugisen kan lämna Manchester United efter säsongen. Andra gånger handlar det om att han kommer förlänga sitt kontrakt med klubben. Nu verkar det hela vara över för denna gång, i alla fall om vi tror på de senaste uppgifterna som engelsk press kommer med.

Det är tidningen The Telegraph som kommer med uppgifter om att Jose Mourinho förlänger med Manchester United. Det nya avtalet sträcker sig till och med sommaren 2021 och det hela förväntas bli officiellt inom kort. Tidningen skriver att det endast är en underskrift som kvarstår innan det hela blir klart.

Uppgifter- Mourinho detaljer från att förlänga

Aldrig mer än fyra säsonger

Jose Mourinho har aldrig tränat en klubb i mer än fyra säsonger. Portugisen var i Chelsea fyra säsonger mellan 2004 och 2008 men efter det har perioderna blivit kortare. Det har aldrig blivit fler än tre säsonger för tränaren i någon annan klubb han varit i. Skulle Mourinho fullfölja den nya överenskommelsen kommer han stanna i klubben i totalt fem år.

Tidigare har Mourinho tränat Porto, Inter, Real Madrid samt Chelsea vid två tillfällen.

SE ÄVEN: United kan offra superstjärnorna – för Arsenal-stjärnan

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply