Uppgifter: Griezmann med sjukt lönekrav till Manchester United

Uppgifter: Griezmann med sjukt lönekrav till Manchester United

Griezmanns sjuka lönekrav för United-flytt

Brittisk press skriver att Antoine Griezmann har höjt lönekraven otroligt sen i somras och det återstår att se om United går med på det hela.

En av de transferhistorier som är mest utdragna är den med Antoine Griezmann. Både Manchester United och FC Barcelona är ute efter spelarens tjänster men det är oklart vem som kommer dra det längsta strået av de båda under transferfönstret under sommaren.

Griezmann själv ska vara beredd att flytta och ska enligt brittisk press ligga i förhandlingar med Manchester United. Det kommer dock inte bli någon billig historia för United att knyta till sig fransmannen. Först och främst kommer man betala 100 miljoner euro som spelarens utköpsklausul ligger på. Därefter kommer man betala ut en hög lön till Griezmann. Hur mycket han kommer att tjäna är fortfarande oklart, men enligt de senaste uppgifterna har Atlético Madrids superstjärna höjt lönekravet sen i somras.

Uppgifter- Griezmann med sjukt lönekrav till Manchester United

Det är The Sun som kommer med uppgifter om att fransmannen höjt lönekravet och att de 300.000 pund i veckan som han tidigare begärt nu inte räcker till. Istället ska den franske landslagsanfallaren fråga efter en lön på hela 400.000 pund per vecka. Det är oklart hur mycket Barcelona är beredda att erbjuda Griezmann som ryktats vara på väg till Camp Nou.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelona i möte med Griezmanns familj

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply