bet365

Uppgifter: Unai Emery i möte med Arsenal

bet365
Uppgifter: Unai Emery i möte med Arsenal

Emery tar över Arsenal?

Tränaren som lämnade Paris Saint-Germain för en vecka sedan ska vara på plats i London för att hålla ett möte med Arsenals klubbledning.

Efter att ha varit Arsenals huvudtränare under 22 år stegade Arsene Wenger ner från tränarposten. Den stora utmaningen för Arsenal är nu att anställa en tränare som ska ersätta Wenger. Allt från Thierry Henry och Carlo Ancelotti har varit på tapeten för att ersätta Wenger men på måndagsmorgonen kommer nya uppgifter om vem som kan ta över tränarrollen på Emirates Stadium den kommande säsongen.

Enligt transferexperten Guillem Balagué ska nämligen den före detta Paris Saint-Germain-tränaren vara på plats i de norra delarna av London för att hålla ett möte med Arsenals klubbledning. Det ska inte vara klart att det blir spanjoren som tar över den kommande säsongen då Arsenal ska ha möte med flertalet tränare men Emery är definitivt ett av de namn som är aktuella för att bli lagets nye tränare.

Arteta favorit till att ta över

Det är många namn som kopplats ihop med tränarjobbet i Arsenal under de senaste veckorna. Ett namn som pekats ut som favorit är Mikel Arteta. Spanjoren är för närvarande hjälptränare till Pep Guardiola Manchester City men kan komma att lämna Etihad Stadium för att återvända till Arsenal. Tidigare har det blivit fem säsonger som spelare för Arteta hos The Gunners och nu kan han alltså återvända som tränare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply