bet365

Manchester United fortsatt intresserade av Willian

Manchester United fortsatt intresserade av Willian

Willian på Manchester Uniteds önskelista

Brassen ska vara ett av de namn som Jose Mourinho vill hämta in till nästa säsong. Det skriver brittisk press under måndagsförmiddagen.

Willian och Manchester United har under det senaste året varit en duo som ryktats kunna bli av. Jose Mourinho har alltid varit en tränare som sett upp till brassen och Willian själv har bekräftar att Mourinho tidigare velat värva honom till Old Trafford, men då fått ett nej. Nu är det dock andra tider och enligt uppgifter kan Willian gå till United under sommarens transferfönster.

Enligt brittisk tv kan spelaren lämna Stamford Bridge i sommar och skriva på för The Red Devils. Brassen ska inte vara nöjd med Antonio Conte och nu sägs han kunna lämna om italienaren fortsätter på sin tränarpost även nästa säsong.

Willian sitter på ett kontrakt med Chelsea som binder honom till klubben till och med 2020 och det är oklart hur mycket en övergång skulle komma att vara värd. Enligt transfermarkt är spelaren värd 32 miljoner euro. En övergång kommer troligen kosta en bit över 40 miljoner euro.

Bekräftat att han förhandlat med United

Tidigare har Willian bekräftat i en intervju med Goal att han förhandlade med United om ett kontrakt men att en affär tillslut inte blev av.

– Manchester kom till mig och talade med min agent, men inget hände. För Chelsea ville inte förhandla om mig och jag är väldigt lycklig i Chelsea, sa Willian till Goal och fortsätter:

– Mourinho gillar mig mycket, både som tränare och som person. Han har gett mig stort förtroende och jag är väldigt tacksam mot honom, avslutar brassen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365