Uppgifter: PSG förhandlar med Robert Lewandowski

Uppgifter: PSG förhandlar med Robert Lewandowski

Lewandowski till PSG?

Spelaren som vid flera tillfällen kommenterat att han är öppen för en flytt från Bayern Munchen sägs ligga i förhandligar med Paris Saint-Germain.

Robert Lewandowski är en av de mest eftertraktade anfallarna under de senaste åren. Tidigare har polacken spelat i Borussia Dortmund men valde att göra den omtalade flytten till Bayern Munchen efter att kontraktet gick ut. På Allianz har det blivit fullt med framgångar för 29-åringen men nu sägs han vilja lämna för spel på annat håll.

Då Real Madrid ska ha gett upp i jakten på anfallaren har nu en ny klubb anmält sitt intresse. Det är fransk press som meddelar att Paris Saint-Germain ska vara på jakt efter ’Lewa’ och ha inlett förhandlingar med spelaren. Det är L’Equipe som under måndagsmorgonen skriver att PSG vill få till en affär om Edinson Cavani lämnar i sommar. Uruguayanen ryktas finnas på önskelistan hos bland annat Atlético de Madrid och Juventus.

Anfallsstjärnan sitter på ett kontrakt som binder honom till Bayern till och med sommaren 2021. Den tyska storklubben kan dock sätta käppar i hjulen för en övergång. Klubbens VD har tidigare poängterat att Lewandowski inte är till salu och att han inte kommer att lämna för spel någon annanstans.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365