Pogba utesluter flytt till Paris Saint-Germain

Pogba utesluter flytt till Paris Saint-Germain

Ingen Pogba till PSG i sommar

Fransmannen stänger dörren för en flytt till Paris Saint-Germain men utesluter inte en flytt från Old Trafford.

Paul Pogba är en spelare det ryktas ständigt runt. När han var i Juventus var det en flytt till United som flera tidningar skrev om och efter att ha skrivit på för The Red Devils ryktas han nu tillbaka till Serie A eller flytt till Paris Saint-Germain.

Pogba har kommit in allt bättre i Mourinhos lagbygge och när portugisen inte gillat vad han sett har han förpassat Pogba till bänken. Istället för att ta Mourinhos bänkning som något negativt har Paul Pogba jobbat ännu hårdare och fått bära kaptensbindeln vid flertalet denna säsong.

– Han valde att bänka mig och jag svarade på planen. Jag ger allt jag har i varje match. Mourinho har gjort mig til en ledare på planen och i United är det första gången jag burit kaptensbindeln i någon klubb. Detta är något som är viktigt för mig, det får mig att mogna och det gör mig till en ledare, både i klubblag och landslag.

Pogba passade även på att prata om framtiden. Fransmannen som för två år sen blev världens dyraste fotbollsspelare utesluter inte en flytt från Old Trafford.

– Om jag kommer att fortsätta i United? Mitt kontrakt säger det men man kan aldrig vara säker på något, säger fransmannen som inte är speciellt sugen på PSG.

– Lämnar för spel på Parc des Princes? När det kommer till klubblag är jag säker på att det inte blir så. Om jag ska vara ärlig är det inget som lockar mig. Jag växte upp här och mina föräldrar är Marseille-fans. Paris finns inte med i mina framtidsplaner, avslutar superstjärnan.

Källa: Canal+ France

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply